RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#106995  Szerző: Glenn

DRoland írta:Viszont azt nem értem, hogy miért nem elég a Széchenyi-hegy?
Nem érted? Nézd meg Budapest domborzati térképét. Pl. Óbudán a szecskáról szinte semmilyen analóg vétel nincs tetőantenna nélkül.
 #106916  Szerző: DRoland

Pasa írta:Mától aktív digitális tévé használó lettem, belekerült az autómba egy DVB-T vevő. Első tapasztalatom a Westendtől Békásmegyerig autózva nagyon pozitív volt. Szinte akadásmentes volt végig a vétel, csak a Római lakótelepnél volt egy-egy pillanatnyi akadás a képben, a hang ekkor is tökéletes maradt. Az antenna belül van a szélvédő felső szélén, tehát nem teljesen ideális helyen, mégis elegendő a jelszint. Úgy tűnik, Budapesten megvalósult a mobil DVB-T vétel. :yes:
Szerintem nem meglepő, 3 telephelyről is adják nagy teljesítménnyel. Viszont azt nem értem, hogy miért nem elég a Széchenyi-hegy? Máshol meg lehet örülni, ha tetőantennával bejön...
 #106907  Szerző: Glenn

Mától aktív digitális tévé használó lettem, belekerült az autómba egy DVB-T vevő. Első tapasztalatom a Westendtől Békásmegyerig autózva nagyon pozitív volt. Szinte akadásmentes volt végig a vétel, csak a Római lakótelepnél volt egy-egy pillanatnyi akadás a képben, a hang ekkor is tökéletes maradt. Az antenna belül van a szélvédő felső szélén, tehát nem teljesen ideális helyen, mégis elegendő a jelszint. Úgy tűnik, Budapesten megvalósult a mobil DVB-T vétel. :yes:
 #106862  Szerző: csadam

Azóta nekem is jön... :)
 #106857  Szerző: FLaci81

mlaszlo írta:
csadam írta:Tatabányán már megtörtént volna a frekvenciacsere?! A 26-oson Graz nem jön...
Igen, nov. 6-án megtörtént a csere.
Nekem jön a 26-oson 51% a jelenlegi jelszint, hálistennek tudom nézni! :)
 #106823  Szerző: csadam

De jó... :s :/ Kösz az infót!
 #106822  Szerző: mlaszlo

csadam írta:Tatabányán már megtörtént volna a frekvenciacsere?! A 26-oson Graz nem jön...
Igen, nov. 6-án megtörtént a csere.
 #106818  Szerző: csadam

Tatabányán már megtörtént volna a frekvenciacsere?! A 26-oson Graz nem jön...
 #106444  Szerző: mlaszlo

bukkfa24 írta:Tud-e valaki olyan tv-készüléket ajánlani,amelyik egyidőben tudja tárolni a földi digitális jeleket meg a kábeltévé jelét?Feltételezem,hogy az effajta készüléknek két koaxiális bemenete kell legyen,egyikbe a kültéri antenna kábelét,a másikba a kábelszolgáltató kábelét kell csatlakoztatni.Pontosan kérem megjelölni a készülékkel kapcsolatos adatokat.
Személyes vélemény, most jönnek a karácsonyi akciók, szerintem egyszerűbb ha nézel egy olcsóbb FTA DVB-T vevőt, abba mehet a földi antenna jele, hdmi kábellel összekötöd a tv-vel, a tv-n behangolod a digitális kábeles csatornákat, a földi digitálisak meg jönnek a külön vevővel.
 #106443  Szerző: bukkfa24

Tud-e valaki olyan tv-készüléket ajánlani,amelyik egyidőben tudja tárolni a földi digitális jeleket meg a kábeltévé jelét?Feltételezem,hogy az effajta készüléknek két koaxiális bemenete kell legyen,egyikbe a kültéri antenna kábelét,a másikba a kábelszolgáltató kábelét kell csatlakoztatni.Pontosan kérem megjelölni a készülékkel kapcsolatos adatokat.
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 203