Roger írta:Van nekem egy videó -be és -kimenetes ati videókártyám, amit felcserélnék a mostanival, hogy ne legyen ütközés és fagyi elég ha leszedem az illesztőprogramot...jól emlékszem?Igen. De azért a kártyát is vedd ki utána.
Roger írta:Van nekem egy videó -be és -kimenetes ati videókártyám, amit felcserélnék a mostanival, hogy ne legyen ütközés és fagyi elég ha leszedem az illesztőprogramot...jól emlékszem?Igen. De azért a kártyát is vedd ki utána.
adminisztrator írta:Mondjuk te a Telekomnak dolgozol, nem?...így van, de semmiféle előnyt nem élvezek a területen lévő többi előfizetőhöz képest. Nem építettek ki hozzám új kábelt, ugyanazokat a végponti eszközöket használom, mint bármelyik efi...hiba esetén nekem is a 1412-t kell hívnom és várhatom a helyi hibaelhárító osztály munkatársát...Joe
adminisztrator írta:Nálam T-Home IPTV van (+net + IP telefon), igaz nem ADSL...TV-t nem sokat nézek inkább a "család", de nem panaszkodnak. Mástól hallom, hogy akár napi többször is újra kell indítani a routert, mert megállt minden, nálam ez 4-5 havonta fordul elő, pedig napi szintem wifin keresztül "okos" telefont ill. laptopot is használok. Mértem egyet, a net sebessége maximumon, 12-13ms pingidő mellett...nem akarok dicsérni senkit, itt nálunk pont a Digikábel a problémás...ha működik nincs gond vele, de ha nem működik, akkor 4-5 nap mire kijön a szerelő, majd közli, hogy nem tud mit csinálni, mert a jogosító rendszerük zárta ki a végpontot...beszól a központba, lehet, hogy 2 perc, de lehet 2 nap mire megoldják a problémát...az egyik kutya, a másik eb...Joemimi írta:Hát fosnak fos, persze, közepes youtube minőség, de stabil netkapcsolatnál nem kéne különösebb problémának lennie. Szegeden koaxon megy az IPTV, ott viszonylag stabilnak mondható, leszámítva, hogy néha - mondjuk kétóránként - megáll, aztán csatornaváltásra éled fel.Az ismerősömnek a nettel nincs gondja, majdnem eléri a hirdetett maximális sávszélességet és nem szokott szakadni sem, ezt a utorrent sávszélesség grafikonján pl. prímán látni (természetesen csak legális anyagok letöltését próbálta).
Amúgy az én szerény véleményem, eddigi tapasztalataim alapján, hogy bármi jobb a T-Home-nál, nem tudom, mi a céljuk, de bármi problémád van, amit nem oldanak meg elsőre, azzal rábasztál.
Az IPTV viszont nézhetetlen. ADSL technika, egyébként.
----
Ja, hogy kétóránként megáll? Akkor az sem stabil.
Mindegy, én IPTV-t kösz nem, már csak az ára miatt se.
Szvsz. még mindig a Digikábel / műhold a legjobb.
Nem húznak le hűséggel, árakkal se, a minőség jó, a kínálat jó, ha meg hiba van, rögtön javítják. Egyedül a bekötési idő hosszú.
LuciFerko írta:rmihaly76 írta:Ismeros laptopjan a Win 7 neha fura dolgokat muvel a wifi-vel....
A vistás drivert kell felrakni, nekem a Toshiba laptopon az segített. Hasonló gondok voltak.
rmihaly76 írta:Ismeros laptopjan a Win 7 neha fura dolgokat muvel a wifi-vel.A vistás drivert kell felrakni, nekem a Toshiba laptopon az segített. Hasonló gondok voltak.
Beallitom, leprobalom, mukodik. Ujrainditok, mukodik. Kikapcsolom a gepet, majd bekapcsolom es minden flottul megy.
Ha bekapcsolas elott van bedugva LAN kabel a laptop LAN csatlakozojaba, akkor arrol megy a net, nem "veszodik" a Win a wifi-vel. A LAN kabel esetleges kihuzasat kovetoen, a Win 7 nemi "gondolkodas" utan automatikusan csatlakozik a beallitott wifi halozatra es hamar lesz ujra netkapcsolat.
Bizonytalan ido mulva (harom het, ket honap...) a Win 7 egyszercsak nem hajlando a wifi-vel foglalkozni, de ugy, hogy semmi hibauzenet sehol, a csatlakozas latszolag rendben van, de se bongeszo, se levelezo nem mukodik. A router, a celzott ping parancsra sem valaszol. Ekkor ujra beallitom a wifi kapcsolatot, es megint minden mukodik nehany hetig vagy neha tobb honapon at is. (XP-nel nem talakoztam effele jelenseggel.)
Miert tesz igy a Win 7 es mi erre tartos gyogyszer?
mimi írta:Hát fosnak fos, persze, közepes youtube minőség, de stabil netkapcsolatnál nem kéne különösebb problémának lennie. Szegeden koaxon megy az IPTV, ott viszonylag stabilnak mondható, leszámítva, hogy néha - mondjuk kétóránként - megáll, aztán csatornaváltásra éled fel.Az ismerősömnek a nettel nincs gondja, majdnem eléri a hirdetett maximális sávszélességet és nem szokott szakadni sem, ezt a utorrent sávszélesség grafikonján pl. prímán látni (természetesen csak legális anyagok letöltését próbálta).
Amúgy az én szerény véleményem, eddigi tapasztalataim alapján, hogy bármi jobb a T-Home-nál, nem tudom, mi a céljuk, de bármi problémád van, amit nem oldanak meg elsőre, azzal rábasztál.