Teljesen jogos az aggodalom, mert igazan csak ok zavarhatnak be nekunk, de -hozzaertok szerint- a jatekuk alapjan verhetok, de ez inkabb a magyar csapaton mulik. Az elso roman-magyar merkozesen (lesz majd visszavago is persze: szept 06) joesellyel "ver fog folyni" a gyepen, mert -jelenleg- csoportmasodikkent (bar meg igen messze a vege) tovabbjutok vagyunk, es eppen a roman csapat elott, akiknek azert igen jol jonne az, ha minket elvernenek. (elso roman-magyar: marc 22)
A lenyeg: a mutatott jatek alapjan, most tenyleg van keresnivaloja a valogattunknak a VB-n.
Amugy semmi extra nem tortent... Csak idokozben felnott egy vadonat uj football nemzedek, amelynek jopar kepviseloje a kokemeny angol es nemet bajnoksagban edzodik es -hal istennek- ok elhoztak ide az ottani mentalitast. Az Europa Liga-ban igen jol szereplo Videoton edzoje is kulfoldi, valamint a magyar bajnoki merkozesek legtobbjenek a szinvonala is boven a nezheto kategoriaba sorolhato. A fiuk passzolnak cseleznek, golokat rugnak es az elozo generacio kepviseloivel ellentetben, naluk nem fogy el az ero a 60-dik perc kornyeken, hanem -ha szukseges- a 93 percben is futnak, mint a nyul.
Ezt az egeszet mondom ugy, hogy kozel husz even keresztul szidtam es karomoltam a magyar football-nak nevezett valamit.
Pasa írta:Én azért tartok az oláhoktól...