RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#10885  Szerző: tomee87

A napokban ünnepli 5. születésnapját a mi kis Motorola digitális kábeltv set-top boxunk, Isten éltesse még legalább ennyi ideig :D
 #10746  Szerző: tomee87

Ma megjelent egy új digitális rádiócsatorna a PR-Telecomnál, Test FM néven, ez már a 47. rádió digitálison, egyelőre csend van rajta..
 #10692  Szerző: Attis

Jövő héttől tesztelem a Digi Kábelt. Eddig nem hallottam róla rosszat. Ellenben a k***ög, rohadék UPC-ről sajna csak rossz tapasztalataim vannak. Eleve a csatornakiosztásuk már nyerő, ellentétben a UPC nagy 0-ás analóg csomaghoz.
 #10687  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Eurosport és Eurosport 2 is mono most hiába jelzi sztereónak. Ha jól tudom a magyar hangsáv mono itt is.
Igen, sajnos mind a két csatorna 96 kbit/s-os mono hanggal ad :(
kösz az infokat.

Amúgy a Film+ is sztereó lett Digikábelen.
 #10674  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Eurosport és Eurosport 2 is mono most hiába jelzi sztereónak. Ha jól tudom a magyar hangsáv mono itt is.
Igen, sajnos mind a két csatorna 96 kbit/s-os mono hanggal ad :(
 #10672  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:
mlaszlo írta:
Mauro írta:Digikábel most sztereóba adja a Cartoon network-öt és a Spektrum-ot, de most monoba szól mind a kettő. Van rajtuk sztereóadás? Mert én úgy tudom 100%ba mono mind a kettő. Valaki tapasztalat?
Jól tudod, mind a két csatorna mono hanggal ad, így fölösleges rájuk a sztereó jel.

ok.kösz
Zone Romantika is sztereó lett pedig azon csak reklámok sztereóak. Ha jól tudom.
Nekem Direct-en nincs Zone Romantica. Annyit tudok, hogy anno T-Kábel-en és most upc analóg kábelen is mono hanggal megy, nincs rá kapcsolva a sztereó jel. Hogy a reklámok sztereók-e azt nem tudom.
 #10670  Szerző: Mauro

Eurosport és Eurosport 2 is mono most hiába jelzi sztereónak. Ha jól tudom a magyar hangsáv mono itt is.
 #10669  Szerző: Mauro

jeek írta:
mg írta:olyan modulátor volt kéznél épp, előfordul az ilyesmi.
Hát őő, egy sztereó modulátor tudja a "Mono", "Sztereó" és "Dual" hangot is, csak állítás kérdése az egész.
De attól még, hogy mono egy csatorna hangja nyugodtan mehet sztereóban az egész analógra, nálunk is sztereó a Zone Romantica pl. analógon :D Mivel a kábelszolgáltatók fix csatornájú modulátorokat használnak általában ezért nem megy más kárára ez a sztereó hang.
Zone Romantica-n nem csak reklámok sztereóak?
 #10665  Szerző: tomee87

mg írta:olyan modulátor volt kéznél épp, előfordul az ilyesmi.
Hát őő, egy sztereó modulátor tudja a "Mono", "Sztereó" és "Dual" hangot is, csak állítás kérdése az egész.
De attól még, hogy mono egy csatorna hangja nyugodtan mehet sztereóban az egész analógra, nálunk is sztereó a Zone Romantica pl. analógon :D Mivel a kábelszolgáltatók fix csatornájú modulátorokat használnak általában ezért nem megy más kárára ez a sztereó hang.
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 129