Valami nem ok a stúdióban,nagyon nézeget Tomi a monitoron valamit egy másik csávóval a háttérben,és látszik az arckifejezésükön,hogy nem azért ültek össze,mert "olyan jó ez a zene" 

IstvánB írta:Nem csak este máskor sem.Ajánlanám még a Luxfunk Rádiót, a neten
Most éppen Michael Jackson mixek mennek, a facén meg mindenki írja, hogy ennek kéne szólni egész nap. A rádió 6-on egész nap ilyen zenék mennek, miért nem azt hallgatják?![]()
![]()
IstvánB írta:Nem csak este máskor sem.Én is a Music FM-ből hiányolom a régebbi zenéket, szerintem egyáltalán nem volna baj, hogyha volna legalább egy órás olyan műsor, ahol régi zenéket adnak, persze csak a jobbak közül természetesen! Szerintem nem csak a mai zenéket kellene 0-24 óráig erőltetni, ezt a tegnap esti Michael Jackson mix sikere is bizonyítja!
Most éppen Michael Jackson mixek mennek, a facén meg mindenki írja, hogy ennek kéne szólni egész nap. A rádió 6-on egész nap ilyen zenék mennek, miért nem azt hallgatják?![]()
![]()
IstvánB írta:Nem csak este máskor sem.
![]()
IstvánB írta:Nem csak este máskor sem.Látom itt is erős a kiszámíthatóság, ami a modern rádiózás egyik legfontosabb alappillére lenne. Egyik nap trendi densz, másik nap Jacko mix?
![]()
IstvánB írta:Nem csak este máskor sem.Én ilyet nem látok a fb oldalukon, de lehet, hogy már kitörölték...
Most éppen Michael Jackson mixek mennek, a facén meg mindenki írja, hogy ennek kéne szólni egész nap.
kukac írta:egyetértek,mondjuk lehet ,hogy éjszakai műszakosok hallgatják,de nem túl sokatorrhang írta:éjfél és egy között, negyedórás csend. Irreleváns, hirdetői és hallgatói szempontból is, minek kell erről ennyit beszélni?és mégis ki hallgatná ebben az időszakban? azt meg se kérdezem hogy ki akar itt hirdetni...
orrhang írta:éjfél és egy között, negyedórás csend. Irreleváns, hirdetői és hallgatói szempontból is, minek kell erről ennyit beszélni?és mégis ki hallgatná ebben az időszakban? azt meg se kérdezem hogy ki akar itt hirdetni...