Ma egész nap "világvége" identeket tettek be, "csak igazi maja slágerek". Cool 

Ivoa írta:Roger írta:Ugyan most per pillanat nem ülök autóba...de 2 napja a 106.5 hallgat...Néha a 105,7-tel is hasonló van, láttam, már írták FB-on is.
Roger írta:Ugyan most per pillanat nem ülök autóba...de 2 napja a 106.5 hallgat...Néha a 105,7-tel is hasonló van, láttam, már írták FB-on is.
Ivoa írta:szubjektiv dologról nem érdemes vitatkozni, én azt érzem hogy a markáns arculat durván szétfolyt, arculatba nem illeszkedő zenék kerültek be (a 18-39-et a classfm amúgy is élből hitelesebben csinálja, akkor meg miért akarnak hozzá hasonlítani?!), 3-5 órás rotációban mennek olyan dalok, amelyek erre nem alkalmasak, naponta szól unique/magna és társai, a magashegyi és a 20 éves karácsonyi zenék teljesen arculatidegenek, amúgy sláger kategóriás magyar dalok érthetetlen 'perverziókban', hazai előadóktól erőltetnek angol nyelvű dalokat (ha ezekek magyarul adnák, a saját arányukat javítanák vele és nem kellene arculatidegen zenéket beerőltetni...). azt gondolom hogy ez így zsákutca, le kell dózerolni és csinálni egy új arculatot, nem pedig foltozgatni azt ami máshogy, másra lett kitalálva.Attis írta: Ami a zenei koncepciót illeti... A magyar zenéket megértem, egyszerűen muszáj játszaniuk, de sok olyan nem magyar is megy, ami eddig abszolút nem fért volna be a kínálatba. Pl. ma a déli órákban rengeteg elektronikus zene ment, ennyit régebben egy egész nap alatt nem adtak. Nem zavar, csak furcsa...Szerintem ez az új arculat kifejezetten hallgatható. El kell fogadni, hogy egy jó ideig (meddig?) ők egy dél-dunántúli és egyéb helyeken fogható kereskedelmi, sok helyen helyi monopolhelyzetű adó lettek (Pécs, Komló stb.). Szélesíteni kell a kínálatot, úgy, hogy az eddigi célközönség se pártoljon el.
zuzobort3 írta:Az engedélyük 2012. július 21-én lett meghosszabbítva, 2019-ig.Béni írta:Nem fogják elveszíteni, biztos forrásból tudom.....2019.jul.21-ig van engedélye......Igen,pedig én úgy tudom,hogy csak 2012dec 31. ig.
Attis írta: Ami a zenei koncepciót illeti... A magyar zenéket megértem, egyszerűen muszáj játszaniuk, de sok olyan nem magyar is megy, ami eddig abszolút nem fért volna be a kínálatba. Pl. ma a déli órákban rengeteg elektronikus zene ment, ennyit régebben egy egész nap alatt nem adtak. Nem zavar, csak furcsa...Szerintem ez az új arculat kifejezetten hallgatható. El kell fogadni, hogy egy jó ideig (meddig?) ők egy dél-dunántúli és egyéb helyeken fogható kereskedelmi, sok helyen helyi monopolhelyzetű adó lettek (Pécs, Komló stb.). Szélesíteni kell a kínálatot, úgy, hogy az eddigi célközönség se pártoljon el.
Attis írta:Így valóban elég nehéz lesz.Szerintem életképes lenne - gazdasági értelemben. A Music FM abszolút nem hozza a számokat.
Fővárosi freki kilátásban sincs (bár, ha belegondolok, a mai - szószerint, és nem a promo-ban nyomott hülyeségre gondolok - Rádió1 nem is biztos, hogy életképes lenne Pesten), így meg kissé reménytelen is. Bár fenntartom a véleményem: kivéreztetés szaga van ennek.
djlacee írta:Mi van a hátoldal alá nemírással kidobott frekvenciákkal?Elég sok ilyen volt a R1-nél