RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#10846  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:Budapest 102,5-öt nem hiszem, nincs meg az 500 kHz a 102,1-hez. 92,1-re hosszabbítást kértek, 102,1-en indultak új műsorok (és remélem, marad). 106,1-nél meg csak 200 kHz van a 105,9 mellett, tehát ez is kizárt. A kecskeméti 95,3-on is meglepődnék, elszól odáig ezen a frekin a pesti Klub. A hegyekre telepíthető nagyadók sem aktuálisak már, mert úgy tudom, hogy a zavartatás miatt nem lettek kiosztva (pl. Kossuth frekiknek is szánták ezeket).
Nana...
Dunaújváros: 102.9 R24 103.3 mellett
Siófok: 93.6 MR1 a 93.9 mellett... szal simán lehet 102,5 pesten!
 #10842  Szerző: Pasa

Budapest 102,5-öt nem hiszem, nincs meg az 500 kHz a 102,1-hez. 92,1-re hosszabbítást kértek, 102,1-en indultak új műsorok (és remélem, marad). 106,1-nél meg csak 200 kHz van a 105,9 mellett, tehát ez is kizárt. A kecskeméti 95,3-on is meglepődnék, elszól odáig ezen a frekin a pesti Klub. A hegyekre telepíthető nagyadók sem aktuálisak már, mert úgy tudom, hogy a zavartatás miatt nem lettek kiosztva (pl. Kossuth frekiknek is szánták ezeket).
 #10837  Szerző: mg

Szabi írta:Szeged - 102.4
nocsak. hát ez honnan?
 #10834  Szerző: MrG

A világért sem akarok tippeket adni az Advertumnak, de nézegettem picit a nemzetközileg magyarországra koordinált - még fel nem használt - és a már egyes cégek által megtalált, de meg nem pályáztatott frekvenciákat, és hát azt kell, mondjam, hogy vannak bőven lehetőségei a cégnek, meglévő jogosultságok megvételén kívül is.

Csak hogy a megyeszékhelyeket említsem:
Budapest - 92.9, 101.6, 102.5, 106.1 (+ lehetséges, hogy felszabadul a 102.1 és a 92.1 is)
Székesfehérvár - 104.6, 99.8
Kaposvár - 93.4
Szombathely - 107.4 (már megvan)
Győr - (90.7), 104.4, 105.9
Tatabánya - 99.1 (bár 102.5 már megvan)
Szekszárd - 90.5, 98.4
Pécs - 88.1, 91.2, 90.0 (utóbbi akár a fél Dél-Dunántúlt is fedheti)
Szeged - 102.4
Kecskemét - 95.3, 102.0
Eger - 106.9 (már megvan)
Szolnok - 93.3
Miskolc - 101.6, 106.5 (megpályázhatják megint)
Debrecen - 104.6, 94.4 (újrapályázással)
Nyíregyháza - 91.1, 102.6 (újrapályázással), 107.4
Veszprém - (90.0), 95.6 (itt van egy nyertes cég 3 éve, de a rádiójuk még nem indult el)

Kabhegyre, Gerecsére, Seregélyesre, Aggtelekre és Telkibányára is vannak kijelölt frekvenciák, itt több 10 kilowattos adók is indulhatnának. Továbbá egyéb, megyei jogú városokban is mind-mind vannak még szabad frekvenciák.
Zalaegerszegre, Salgótarjánra, Békéscsabára tervezetteket nem találtam egyedül.

Ezek között nyilván vannak olyank, amik nem alkalmasak már műsorszórásra (meglévő frekik zavara miatt stb.), de a városoktól pár 10 km-rel arrébb tervezett frekiket át lehet hozatni, meg újakat is kerestethetnek.

Nyilván, hosszabb idő lenne mire elindulnak, de olcsóbban ki tudnának jönni szerintem. Csak azért írtam be, mert nem feltétlenül kell leszűkíteni a kört meglévő jogosultságok megvételére.
 #10823  Szerző: LAZLOW

Egy egészen picit bosszantó ez az egész sztori. Na mindegy. Ez nem olyan, mint a mesékben. Ott legalább mindig győz a jó. De itt nem fog. Előre ismerhető az egész végkifejlete. Szépen bevásárolgatnak, országossá építik ki a Gold FM márkát. A műsorstruktúrán és zenei kínálaton nem változtatnak, max hétvégén egy-egy betelefonálás lesz az alapvonal mellől, hogy szó ne érje a ház elejét. Hallgatottság a béka .... alatt lesz (lásd Derecen) Kívánnám, hogy belebukjanak, de sajnálnám is, mert akkor könnyes búcsút lehet venni 2 Mrd ropogós Ft-tól. Bár valószínűleg mindenképp az lesz a sorsa. Csak nem hagyják a pénzt elveszni, szépen kimentik a vagyont, amikor süllyed a hajó.
Johnny írta:Készülj Magyarország. Jön Nyíregyháza. :mrgreen: :mrgreen:
Na itt kezdtem el szégyelni hogy Nyiregyen vagyok.

A legjobban pedig az bosszant, hogy ezt a pénzszerzés gyorsan és könnyen c. játékot nem én találtam ki. Bár valószínűleg nem is sikerült volna kivitelezni kapcsolatok nélkül, meg ekkora tirpáksághoz nem lenne elég vastag bőr a pofámon.

Amúgy nem lenne semmi kifogásom az egész ellen, ha egy normális, értéket teremtő rádió lenne, nem pedig egy ilyen szélhámos, romboló banda, bár még akkor is megkérdőjelezhető lenne ilyen gazdasági helyzet mellett.
 #10818  Szerző: mg

VidámSrác írta:aki megtalálta elég a legmagasabb műsorszolgáltatási díjat ajánlani
ez az advertumnak megy, azt tudjuk. fizetni aztán megy-e?
 #10808  Szerző: VidámSrác

NagyBela írta:Igazad van Szabi, ezért nem is nagyon értettem a cikket.
pedig egy nagyon jó cikkről van szó, végre valaki utánajárt a dolgoknak és nem az mti által kiadott tévinformációkat ollózta össze - basszus, már kívülről fújom ezeket az mti-s panelmondatokat... szóval egy nagy gratula Jakus Ibolyának ezért a cikkért :D :D

az elővásárlási jog magyarán annyit tesz, hogy az ortt minden talált frekit megpályáztat. annak, aki megtalálta elég a legmagasabb műsorszolgáltatási díjat ajánlani és automatikusan az övé a frekvencia, ha ez megtörténik, akkor a pályázat értékelése során más tényező nem számít.

amúgy az egész advertum tele van csúsztatással (ami a hvg-s cikkből is látszik). minden, amit állítanak csak fenntartásokkal lehet igaz. például a legutóbbi cikk, ami advertum nyelven "750 millió forint pluszpénz a magyar labdarúgásnak", az annyit tesz, hogy eddig 750 millió bevételt hoztak össze reklámtáblás szerződésekből, amire a bank rögtön rá is teszi a kezét, ezzel biztosítva a hiteltörlesztés zavartalanságát. szóval kib*szottul nem a magyar labdarúgás kapja ezt a pénzt, köze nincs hozzá.
 #10775  Szerző: NagyBela

Igazad van Szabi, ezért nem is nagyon értettem a cikket.
 #10774  Szerző: MrG

NagyBela írta:Értelek Szabi, és azt el is vitte az Advertum? Volt valami pályázat?
Jah, igaz. Elővásárlási jogot szerzett csak azzal, hogy a pályázó kft-t felvásárolta.
De kívánom, hogy ne nyerjenek a pályázaton, az lenne csak a pofáratanyálás. :lol:

Egyébként a HVG szerint jelenleg gyakorlatilag egy frekvenciával sem rendelkeznek... :D
Hiszen a 3 Goldot elvesztették, a szombathelyit még meg se pályáztatták, a Medwéseknek meg még nem fizettek és nem is írtak alá semmit.
 #10773  Szerző: NagyBela

Értelek Szabi, és azt el is vitte az Advertum? Volt valami pályázat?
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 222