RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#108534  Szerző: djlacee

Hát hogy már nem székesfővárosunkból szól
 #108533  Szerző: Jozsfm964

Mi történik a Rádió1-el emberek? Bocs, de lemaradtam...
 #108531  Szerző: Milán

Hát itt meg mi történt?
 #108443  Szerző: kukac

Ivoa írta:
kukac írta:
Ivoa írta:Ma egész nap "világvége" identeket tettek be, "csak igazi maja slágerek". Cool :P
a novemberi hallgatottsági adataikat elnézve, valamit tudhatnak :)
Nem is rosszak a novemberi hallgatottsági adataik. (Pl. 15-49-ben az MR2 kétszer annyi embert ér el - 506e vs. 245e -, pedig a R1 most kb. 1,5-1,7 millió emberhez szólhat, az MR2 meg 10 millióhoz.)

Ilyenkor elgondolkodtat, hogy miért az MR2 bír országos hálózattal...
nem osztom ezt a hurráoptimizmust, de ez az békaperspektíva legyen csak az ő gondjuk...
 #108431  Szerző: Ivoa

Nickman írta:
Ivoa írta:Ma egész nap "világvége" identeket tettek be, "csak igazi maja slágerek". Cool :P
És nem a megszokott station voice. Nem lenne rossz ez a férfi a Rádió 1 új hangjának, meg így is kéne valami frissítés.
Szerintem jó Bognár Tamás a R1 station voice-ának, az pedig szerintem csak dob a hangulaton, hogy ezt a világvégét nem ő konferálta be. :P
 #108422  Szerző: Nickman

És nem a megszokott station voice. Nem lenne rossz ez a férfi a Rádió 1 új hangjának, meg így is kéne valami frissítés.
 #108417  Szerző: Ivoa

kukac írta:
Nem is rosszak a novemberi hallgatottsági adataik. (Pl. 15-49-ben az MR2 kétszer annyi embert ér el - 506e vs. 245e -, pedig a R1 most kb. 1,5-1,7 millió emberhez szólhat, az MR2 meg 10 millióhoz.)

Ilyenkor elgondolkodtat, hogy miért az MR2 bír országos hálózattal...
 #108408  Szerző: kukac

• 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 482