Pasa írta:Novaja = Nova

Sziasztok, valamint minden Tisztelt Fórumozótársam/ fórumot Olvasó!
Már a beírás pillanatában sejtettem, hogy valaki szólni fog, hogy grammatikailag picit hibás lesz,
ellenben csak érzékeltetni szerettem volna, hogy a rendszerváltást követően mennyi idegen nyelven írott rádióadó neve létezik
Magyarországon, és milyen érdekes lenne egy esetleges világrend-váltást követően, ha ugyanez a tendencia ilyen orosz-szláv nyelvkörnyezetbe történő megfelelési kényszert eredményezne.
Hogy egy kicsit ON is legyek---->
--- Amúgy nem győzöm hangsúlyozni, hogy itt, "az én" településemen mennyire nem megoldott a Kossuth [Lajos] Rádió URH-lefedettsége, amely egyébként még az OIRT-os időszakban kiválóan le volt fedve! Ha a Solti adót lekapcsolják, errefelé biztos vétel főleg egy átlagos háztartásnál nem lesz elérhető.
Pl. délelőtt meg éjszaka néha elég jól szól a Széchenyi-hegyi 107,8, meg bizonyos napszakokban a többi közeli adó, de ezeket nem egy kínai konyharádióval produkálom, mint akik alapesetben hallgatnák(!),
mellesleg a rövidhullámú vételezésnél megszokott kedvvel (napszak- és időjárásfüggő vétel) kell hozzáállni eme DX-élménynek számító rádióhallgatáshoz.