RADIOSITE Fórum

• Informatika

#109200  Szerző: asimov

Most nalam "faradt el" egy DIR-100-as router tapadaptere. (surun, es egyre surubben szakadtak meg a LAN kapcsolatok)

Van itt egy DSL-321B adsl modem is, es siman megcsereltem a ket eszkoz tapjat es latvanyosan hamarabb jonnek be weboldalak es LAN oldali szakadasnak hire-hamva sincs. Winamp is kozel fele ido alatt csatlakozik az eppen hallgatni vagyott szerverhez. Speedtest is sebessegnovekedest mert, igy ismet kicsivel felette vagyok a nevleges csomag savszelessegemnek es az emlitett modemmel ez volt a normalis :)
A "legyengult" router tap nyilvan meg elbir a modemmel, es a jo(bb) allapotban levo (sokkal ujabb) modemtap meg elviszi a router-t.
(Kesobb epitek egy betonmassziv analog tapot majd ezeknek es gond letudva.)
 #109179  Szerző: Attis

szemilan írta:
Attis írta:Sajna, ez a progi Sony Ericsson-on nem úgy működik, ahogy kellene. Nem tudtok esetleg egy másik, hasonló progit?
Ha a keresőbe beírod van fent több verziója is. Nekem csak a V24 működik, de az is hibásan. Pár perc után nem jelzi melyik csatornára hangolttam és az RDS se jó.
Köszi! Majd hétvégén áttanulmányozom.
 #109178  Szerző: szemilan

Attis írta:Sajna, ez a progi Sony Ericsson-on nem úgy működik, ahogy kellene. Nem tudtok esetleg egy másik, hasonló progit?
Ha a keresőbe beírod van fent több verziója is. Nekem csak a V24 működik, de az is hibásan. Pár perc után nem jelzi melyik csatornára hangolttam és az RDS se jó.
 #109160  Szerző: Attis

Sajna, ez a progi Sony Ericsson-on nem úgy működik, ahogy kellene. Nem tudtok esetleg egy másik, hasonló progit?
 #109113  Szerző: donder

donder írta:
Fennec írta:
donder írta:Androidra tud valaki olyan app-ot ami az FM rádió RDS minden funkciójának adatát képes kijelezni?
(Samu Galaxy Y)
Spirit FM. Nézz utána, hogy támogatja-e a mobilod.
köszönöm
rá kerestem, de csak egy online hallgatható rádiót kaptam...
Más ötlet?
 #109110  Szerző: donder

Fennec írta:
donder írta:Androidra tud valaki olyan app-ot ami az FM rádió RDS minden funkciójának adatát képes kijelezni?
(Samu Galaxy Y)
köszönöm
 #109107  Szerző: Fennec

(Samu Galaxy Y)
 #109106  Szerző: donder

Androidra tud valaki olyan app-ot ami az FM rádió RDS minden funkciójának adatát képes kijelezni?
(Samu Galaxy Y)
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 330