adminisztrator írta:Attis írta:Ivoa írta:Szeged 100,2: "papírforma" szerint egyedül a 2006-os szegedi polgármester-választáson Botkával szemben vesztes Oláh "Johnny"-közeli Médiainfo Broker Kft. ajánlatát fogadták be. A másik kettőt érvénytelenítették. Oláh "Johnny"-ról tudnivaló:
http://index.hu/belfold/hirek/264966/
7 éves cikk...
Van még valakinek az az illúziója ebben az országban, hogy csak úgy szakértő team-mel, hátszél nélkül frekit lehet nyerni? Vagy van még olyan illúzió, hogy jól működő vállalkozást nem szabad szétbaltázni?
Nagy baj, hogy a Neo közel egy milliárddal lóg az államnak... De ennek a hivatalnak is sok-sok-sok...... Hagyjuk...
Nem baj, én meg rászoktam az amerikai rádiókra, szépen beállítottam a fű alatti, "európában is hallgatható" streamjeiket a telefonon, táblán, pécén és köszönöm, tökéletesen elégedett vagyok velük. 
Elégedett vagy???

Írhatnék közhelyeket, eltekintek tőle...
Persze, a gazdaságunk elég shit, nyilvánvaló, hogy korlátozott számú kereskedelmi rádiót képes ellátni (mindenféle hátszél nélkül). De, hogy ez a szám szép lassan pár bennfentesen kívül a nullához tendálódjon, azt nem vagyok hajlandó elfogadni.