djlacee írta:nekem aztán tök mind 1samsung írta:+ akkor a Modi is visszaírta volna a nevet. Csak ugye ő tud valamit amit mi nem...Ha visszaírom, megnyugszik a lelked?

djlacee írta:nekem aztán tök mind 1samsung írta:+ akkor a Modi is visszaírta volna a nevet. Csak ugye ő tud valamit amit mi nem...Ha visszaírom, megnyugszik a lelked?
samsung írta:+ akkor a Modi is visszaírta volna a nevet. Csak ugye ő tud valamit amit mi nem...Ha visszaírom, megnyugszik a lelked?
samsung írta:Először csak azt néztem,hogy van Soundcloud,és a legutóbbi mixek fent.Jani98 írta:na most akkor mivan?samsung írta:akkor viszont bíznak győrbeSzerk.: Csak néhány mix van fent...messzemenőleg nem mind....nem öltek itt bele 500Eurót.. :/megérdemelnének már 1 frekvenciát.
Jani98 írta:na most akkor mivan?samsung írta:akkor viszont bíznak győrbeSzerk.: Csak néhány mix van fent...messzemenőleg nem mind....nem öltek itt bele 500Eurót.. :/megérdemelnének már 1 frekvenciát.
samsung írta:akkor viszont bíznak győrbeSzerk.: Csak néhány mix van fent...messzemenőleg nem mind....nem öltek itt bele 500Eurót.. :/megérdemelnének már 1 frekvenciát.