RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#111026  Szerző: Glenn

Attis írta:Komolyabb hangcuccon elég ramaty a stream-jük.
És van ember, aki rádiót komolyabb hangcuccon hallgat?
 #111016  Szerző: Attis

Komolyabb hangcuccon elég ramaty a stream-jük. De jelzésértékű a ragaszkodás.
 #111015  Szerző: mihalylovics

Ivoa írta:Az egyik budapesti belvárosi kocsmában is szokott szólni. Valószínű, hogy vannak még ilyen helyek :P
Ott lehet, hogy a 94.4-es kábelfrekin szól. Egy helyen megkérdeztem, azt hitték, hogy a 94.4-en sugároz a Rádió 1. Amikor elmondtam, hogy ezt csak a Digi Kábel adja, csak kábelen, azt se tudták, miről van szó :)
 #111008  Szerző: Ivoa

Az egyik budapesti belvárosi kocsmában is szokott szólni. Valószínű, hogy vannak még ilyen helyek :P
 #111007  Szerző: tomee87

Pasa írta:Legnagyobb meglepetésemre egy angyalföldi CBA-ban a Rádió 1 szól a rejtett hangszórókból. :shock:
Sátoraljaújhelyen is szoktam hallani egy kávézóban, meg egy étteremben is a Rádió1-et szólni :D
 #111005  Szerző: djlacee

#110997  Szerző: asimov

A munkahelyemen is addig, amíg el nem hallgatott a beállított stream-jük...
Lehet, régebben (amíg nem volt netem) volt erről szó... mi lett az R1 weboldalával és stream-jével?
Pasa írta:Legnagyobb meglepetésemre egy angyalföldi CBA-ban a Rádió 1 szól a rejtett hangszórókból. :shock:
 #110996  Szerző: Glenn

Legnagyobb meglepetésemre egy angyalföldi CBA-ban a Rádió 1 szól a rejtett hangszórókból. :shock:
 #110975  Szerző: frekivadasz

Kiskapu lehet, biztosan nincs leírva, hogy az aktuális híreket és időjárást kell közölni :)
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 482