RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#111651  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:Kivonom a Digikábelt innen, szerintem ésszerűbb lenne a műholdassal összevonni.
Hát nem tudom, a T és a UPC is külön van műholdasként és kábelesként. Lehet, hogy félreértések lesznek, mivel a Digi is műholdon teljesen más, mint kábelen.
 #111312  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta:
Chester írta:Március 1.-től Sport1 HD digikábelen is!

"DIGI Kedves Szántó László!

Jelenlegi információink alapján az említett csatorna 2013. március 1-től kerül HD minőségben is továbbításra kábelhálózatunkon.

Üdvözlettel:
DIGI"
Ez boritekolhato volt, miutan felkerult muholdra is. Megy a Viasat Nature/History HD helyere, ami meg megy az alapcsomagba. :)

Persze ettol meg az RTL2 utan sovargok nincsenek kielegitve, szerintem pedig most jol jonne egy ilyen megallapodas a ceg imidzsenek.
Valóban sokat lendítene rajtuk, főleg ha még mellé a kapcsolójel is megérkezne az RTL Klub-ra. Valamiért viszont úgy tűnik, egyáltalán nem is céljuk megállapodni, pedig szerintem ez már nem jogdíj kérdése, a Sport1 HD is havidíj emelése nélkül kerül be, tehát biztos van keret az új csatornák számára.
 #111307  Szerző: markfelt

Chester írta:Március 1.-től Sport1 HD digikábelen is!

Jelenlegi információink alapján az említett csatorna 2013. március 1-től kerül HD minőségben is továbbításra kábelhálózatunkon.

Üdvözlettel:
DIGI"
Ez boritekolhato volt, miutan felkerult muholdra is. Megy a Viasat Nature/History HD helyere, ami meg megy az alapcsomagba. :)

Persze ettol meg az RTL2 utan sovargok nincsenek kielegitve, szerintem pedig most jol jonne egy ilyen megallapodas a ceg imidzsenek.
 #111306  Szerző: Zoshi

Március 1.-től Sport1 HD digikábelen is!

Üdvözlettel:
DIGI"
 #111100  Szerző: markfelt

Csendben ugyan, de duplázott a sávszélességen a Digikábel azokon a területeken, ahol nem lehet kiépíteni a 80 megás optikát (van egy-két ilyen, pl nálunk a lakóközösség tiltotta meg, hogy behúzzanak egy újabb kábelt).

Sajnos így sem izmos a kábelnet, 4, illetve 8 mega a két csomag letöltési sebessége. De legalább nem 2 és 4.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 129