RADIOSITE Fórum

• Yettel.

#112031  Szerző: Csongii

Én is Telenoros vagyok lassan 12 éve, de még komolyabb zavaró problémám nem volt. :)
 #112018  Szerző: Máté

Én teljesen elégedett vagyok a Telenor hálozatával.2001 óta használom és még semmilyen zavaróbb kellemetlenséget nem tapasztaltam. A 3G-vel vannak kisebb gondok (nálunk lakáson belül pl elég gyenge és csak a kertben jön normálisan) de igazából ez sem zavar mert nem netezek mobilon.
 #112005  Szerző: noartist

Én Telenorosként (sőt még Pannonosként) kezdtem,de semmi "szép" emlékem nem maradt.
Hupsz,mégis:hogy milyen elégedetten vágtam ketté a SIM-kártyát. :twisted:
 #111998  Szerző: tomee87

donder írta:
mimi írta:
donder írta:Ha ajánlasz egy androidos szoftvert ami felveszi a kicsörgéstől kezdve akkor (ha történik még ilyen velem) felveszem Neked.
https://play.google.com/store/apps/deta ... llrecorder
Köszönöm.
Most este látom még csak ezt a linket, de a mai nap folyamán is volt egy furcsa hívásom.. Hívtam egy apróhirdetésben szereplő (vadidegen) számot, erre hallom hogy ki is csörög (szaggatott sípolás megy szépen) de mellette erősen sípol, kicsit furcsán is...
Ez a harmadig "fatal-error"om...
Mostantól rekordingolva lesznek...
Ennyire sz*r a Telenor hálózata! Míg telenoros voltam nekem is számtalan érdekesség jelentkezett, volt, hogy full térerő mellett megszakadt a hívás, nem is egyszer vagy elkezdett szakadozni a beszélgetés stb....
 #111995  Szerző: donder

mimi írta:
donder írta:Ha ajánlasz egy androidos szoftvert ami felveszi a kicsörgéstől kezdve akkor (ha történik még ilyen velem) felveszem Neked.
https://play.google.com/store/apps/deta ... llrecorder
Köszönöm.
Most este látom még csak ezt a linket, de a mai nap folyamán is volt egy furcsa hívásom.. Hívtam egy apróhirdetésben szereplő (vadidegen) számot, erre hallom hogy ki is csörög (szaggatott sípolás megy szépen) de mellette erősen sípol, kicsit furcsán is...
Ez a harmadig "fatal-error"om...
Mostantól rekordingolva lesznek...
 #111952  Szerző: donder

LuciFerko írta:Ha valahogy egy felvételt tudnál csinálni, azt megköszönném!
20-30 mp. alatt azt se tudtam hogy köpjek vagy nyeljek...
eddig ez a második eset mikor előfordult velem.. Ha ajánlasz egy androidos szoftvert ami felveszi a kicsörgéstől kezdve akkor (ha történik még ilyen velem) felveszem Neked.
 #111951  Szerző: szemilan

donder írta:Senki semmi???
Na.. akkor ez is rejtély marad számomra...... :question:
Technikai probléma lehetett a ZTE rendszereivel. Ugyanakkor nem hiszem, hogy az adótornyon, sokkal inkább a központban.
 #111949  Szerző: LuciFerko

Ha valahogy egy felvételt tudnál csinálni, azt megköszönném!
 #111948  Szerző: donder

Senki semmi???
Na.. akkor ez is rejtély marad számomra...... :question:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 29