LazlowHUN írta:Ma volt "szerencsém" vonattal közlekedni Debrecen és Záhony között, magán az út körülményein kívül durva volt megtapasztalni, hogy megfeküdt a Voda hálózata Sóstóhegy és Záhony között. WCDMA only üzemmódban hagytam a telefonom, és Demecser-Kisvárda között a kb. 20 kilométerekre arrébb levő (Nagyhalász, Ófehértó, Vaja, Nyírmada, Vásárosnamény) tornyokra csatlakozott fel.Mindegyik szolgáltató szenvedett az áramszünet miatt, az akkumulátorok kifogytak, illetve a szolgáltatók variáltak is a lefedettséggel. A kieső területeket próbálták lefedni. Az adótornyokhoz pedig áramfejlesztőket vittek. (már amelyikhez eljutottak)
szemilan írta:Áll a bál a Vodafone-felvásárlással kapcsolatos pletykák miattFigyeljétek meg, a végén a Telenor lesz az állami szolgáltató. Ha bárki végiggondolja, logikusnak tűnhetne ez a lépés.
http://www.hwsw.hu/hirek/49931/vodafone ... arlas.html
- a magyar kormány 200 millió euróért lenne hajlandó megvásárolni a Vodafone-t,
- a Vodafone anyacégénél lapunk értesülései szerint jogi lépéseket terveztek,
- legkülönfélébb iparági források felől érkező értesülések szerint az állam valójában nem is a Vodafone-t akarja felvásárolni,
- privatizált Antenna Hungáriára, illetve a francia TDF tulajdonában álló cég infrastruktúrájára feni a fogát,
- míg más források azt állítják, hogy az állam a Magyar Telekomban akar részt szerezni.
Te jóóó ég, mi készül itt?
más források azt állítják, hogy az állam a Magyar Telekomban akar részt szerezni.
Harmincmilliós bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal egy megtévesztő reklám miatt
Úgy tudjuk, hogy az ominózus reklám miatt a Vodafone ellen egy versenytárs beadványára a Fővárosi Bíróság is eljárást indított, jó hírnév megsértése jogcímen. A bírósági eljárás is lezárult azóta, a testület a felperes javára döntött, a Vodafone-nak ezért múlt héten bocsánatkérő üzenetet tartalmazó hirdetést kellett közzé tennie.Ez amúgy a Telenor volt, de utóbbi bírósági döntés szerintem nevetséges. Máshol az ilyent jó poénnak veszik és versenynek. A GVH természetesen jogosan bírságolt. Nem szabadott volna azt mondani, hogy "mindenhol veled van".
LazlowHUN írta:A 900 MHz-es pályázattal kapcsolatos legújabb fejlemények tekintetében kissé meglepődtem, amikor az új telefonom beállításainál kotorászva rájöttem, hogy ide (Mándok) is elért a HSDPA hálózat.Érdekes, de Tiszabezdéden (Mándoktól pár km-re) is tudok mostmár beltéren HSDPA-t elkapni (igaz nagyon gyenge -108dBm - 99dBm közötti térerővel és gyakran át is vált 2G cellára).![]()
A régebbi, csak 2100 MHz-et támogató telefonom is tud rá csatlakozni, tehát valószínűleg (sőt, a határ közelsége miatt biztos) nem 900 MHz-en érhető el a hálózat.
Update: a lefedettségi térképük szerint itt még nem kellene lennie hálózatnak, de beltéren -75 dBm térerőt mértem