RADIOSITE Fórum

• Sport

#112877  Szerző: asimov

#112867  Szerző: Attis

rmihaly76 írta:Nekem sem jön be, csak elkezdi a töltést. Sokszori próbálkozás után, egyszer jelent meg a weboldal egészben, de a stream nem indult el.
(Kivételesen nézem az M1 hiradót+sporthíreket, hátha mondanak ott valami bővebbet erről.)
Az utolsó 4-5 percet láttam (winamp megnyitotta), Szujó ígéretet tett rá, hogy rövidesen youtube-ra felrakják, mert sokan lemaradtak. Illetve mp3 formátumban is elérhető lesz valahol.
 #112866  Szerző: asimov

Nekem sem jön be, csak elkezdi a töltést. Sokszori próbálkozás után, egyszer jelent meg a weboldal egészben, de a stream nem indult el.
(Kivételesen nézem az M1 hiradót+sporthíreket, hátha mondanak ott valami bővebbet erről.)
 #112864  Szerző: Attis

rmihaly76 írta:A reggeli F1 futam befutója -ez minden túlzás kijelenthető- ellentmondásos lett a (részben be nem tartott) csapatutasításoknak "köszönhetően."
Nézném a "boxutca"-t (futam utáni interneten közvetített stúdióbeszélgetés) de -nyilván a fenntebb írtak okán- alig akar betölteni, mert túlterheltek a hirado.hu szerverei! :o
Én is néztem volna, de lehetetlen. A hirado.hu-t se tölti be.
 #112862  Szerző: asimov

A reggeli F1 futam befutója -ez minden túlzás kijelenthető- ellentmondásos lett a (részben be nem tartott) csapatutasításoknak "köszönhetően."
Nézném a "boxutca"-t (futam utáni interneten közvetített stúdióbeszélgetés) de -nyilván a fenntebb írtak okán- alig akar betölteni, mert túlterheltek a hirado.hu szerverei! :o
 #112832  Szerző: asimov

A mai eredménnyel, a keddi Törökország - Magyarország (ráadásul idegenbeli!) mérkőzés (számunkra) gyakorlatilag élet-halál mérkőzéssé minősűlt úgy, hogy közben még hollandoknak is jól el kellene páholniuk a románokat. A jó hír az, hogy a "tulipánosoknak" ez valószínűleg szándékukban is áll, mert a románok legyőzése esetén a holland csapat gyakorlatilag biztos továbbjutó.
Következő kör: március 26, Kedd, 20:30
 #112831  Szerző: LuciFerko

Mi a közös egy k....ban és a tipmixben? Mindkettő könnyen elmegy. Nekem 3000 forint -.-
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 45