Dani írta:Gyanús, hogy Horváth Szilárd lábára hivatkozva szép lassan a Délutáni Roadshow-t is le fogják építeni...Leépíteni biztos nem.
Max műsorvezetőt váltani.
Dani írta:Gyanús, hogy Horváth Szilárd lábára hivatkozva szép lassan a Délutáni Roadshow-t is le fogják építeni...Leépíteni biztos nem.
Dani írta:Gyanús, hogy Horváth Szilárd lábára hivatkozva szép lassan a Délutáni Roadshow-t is le fogják építeni...Nyilván!
Dawe1797 írta:Kérem vissza a régi Music FM-et!Én is!!
krisz83 írta: Persze. Ha nagyon meg akarod oldani, akkor meg lehet. Ők az egyszerűbb utat választották.Én teljesen egyetértek veled!
Nekem személy szerint igy jobban tetszett, ettől volt szórakoztató. De úgy látom egyedül maradtam ezzel az álláspontommal. Sebaj, az emberek különbözőek, ettől ilyen szép kerek a világ. :-D
Nightman írta:Jó,de ez csak egy vélemény volt,és ettől független változatlanul drukkolok nekik,s amit itt olvastam a részletfizetési kérelmekről,nem leptek meg. Valóban nagy a hallgatótábor,hisz ha kell,azonnal aktívak a fb-on.. (Drs eléri a 10000 lájkot pl..) Viszont ehhez képest,hirdetők alig.. Tudom,vannak,de ekkora rádionál,ekkora hallgatói táborral,jóval többet várnék.. Helyi rádiokban is többet hallok,mégha ők jóval olcsóbbak is.. ..vagy.......a marketinges/eke/t meneszteném.. De ez így nem hiszem hogy életképes tud maradni így.. (tudom mit akarsz írni,de mi van ha kormányváltás lesz?)