RADIOSITE Fórum

• Informatika

#113884  Szerző: Glenn

Akció!

Kép

:D
 #113876  Szerző: noartist

frekivadasz írta:Próbáld ki azért egy másik eszközben is a kártyát.
Beleraktam egy Nokia C3-ba.Semmi....Beolvassa,törölni nem enged.De zagyvál valamiféle írásvédettségről...Pedig semmi ilyesmi nincs engedélyezve..
 #113875  Szerző: frekivadasz

Próbáld ki azért egy másik eszközben is a kártyát.
 #113871  Szerző: noartist

Semmivel nem tudom letötörlöni a fájlokat.Garancia meg nincs rá...Hát ennyi volt.16Gigás kártyám odalett.Nagyszerű...
 #113867  Szerző: noartist

mihalylovics írta:
Jani98 írta:Komolyabbra fordult a hiba:Ha csatlakoztatom a géphez,és leformázom (igen,tudom mi a formázás),a gép sikeresen végrehajtja.Ki is írja,hogy a teljes G: meghajtó (telefon SD-kártyája) szabad.
Leválasztom,majd újra csatlakoztatom a gépre.A fájlok ugyanúgy,ugyanott,mint a formázás előtt.Gáz van..
Nem lehet, hogy a memóriakártya hibás?
Dehát hogyan?Leolvasni leolvas mindent..ilyet még nem láttam..
nemtudom..
 #113866  Szerző: mihalylovics

Jani98 írta:Komolyabbra fordult a hiba:Ha csatlakoztatom a géphez,és leformázom (igen,tudom mi a formázás),a gép sikeresen végrehajtja.Ki is írja,hogy a teljes G: meghajtó (telefon SD-kártyája) szabad.
Leválasztom,majd újra csatlakoztatom a gépre.A fájlok ugyanúgy,ugyanott,mint a formázás előtt.Gáz van..
Nem lehet, hogy a memóriakártya hibás?
 #113863  Szerző: noartist

Komolyabbra fordult a hiba:Ha csatlakoztatom a géphez,és leformázom (igen,tudom mi a formázás),a gép sikeresen végrehajtja.Ki is írja,hogy a teljes G: meghajtó (telefon SD-kártyája) szabad.
 #113861  Szerző: noartist

djlacee írta:Ha esetleg kidobnád, én megadom privátban a címemet, ahova elküldheted
:troll:
Melyik lepattanó darabját küldjem? :P
 #113857  Szerző: djlacee

Ha esetleg kidobnád, én megadom privátban a címemet, ahova elküldheted
:troll:
 #113850  Szerző: noartist

Sziasztok!Lenne egy sürgősen megoldásra váró problémám:Az ügyestelefonom (amit mostmár az ablakon fogok kivágni a betonteraszra) egyik pillanatról a másikra úgy döntött,nem engedélyezi a fájlok mozgatását az SD-kártyán.
Nem enged fájlokat feltölteni (pl fotózáskor),illetve törölni/mozgatni.
Mintha írásvédett lenne.Mi a franc..?
Valaki segítsen,mert nagyon megharagszok mostmár rá...
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 330