mimi írta:álmotokban. erősen beszopattak a hülyeséggel.Sajna te is agymosott vagy, csak vagy nem veszed észre, vagy büszke vagy rá. Sajnállak.
Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!
mimi írta:álmotokban. erősen beszopattak a hülyeséggel.Sajna te is agymosott vagy, csak vagy nem veszed észre, vagy büszke vagy rá. Sajnállak.
Pasa írta:Odamegy pár elmebajos milliomos szocipalánta, betörnek, utána sipákolnak, hogy média, meg diktatúra. A libajnai-senkiházy-gyurcsótány meg tapsol és mocskosfideszezik hozzá. Elmehetnek a picsába!!!álmotokban. erősen beszopattak a hülyeséggel.
mimi írta:tehát szerinted balosok és jobbosok léteznek az országban?"ezért tart itt ez az ország" - mondás
djlacee írta:ezt most nem is értemÚgy értettem, hogy ha ennyire teszel az egészre, akkor hogyhogy mégis hozzászólsz az egyik oldal részéről? A fórumozók többsége - akik szintén nem foglalkoznak politikával - nem ír ide semmit, meg nem is "lánchídozik, klubozik". Én elítélném azt is, ha balos aláírásgyűjtőt bántalmaznának, de milyen érdekes, ilyesmi nem történik...
Pasa írta:ezt most nem is értemdjlacee írta:Hol nem szarom le hogy ki köp le kit?Rendben, csak akkor azt áruld már el, hogy van mégis véleményed, amit itt is szoktál hangoztatni?
djlacee írta:Hol nem szarom le hogy ki köp le kit?Rendben, csak akkor azt áruld már el, hogy van mégis véleményed, amit itt is szoktál hangoztatni?