RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#114197  Szerző: mimi

adam1400 írta:honnan tudod?
az államtitok.
 #114194  Szerző: adam1400

honnan tudod?
 #114188  Szerző: Ivoa

Jani98 írta:
djlacee írta:Nincs stream?
No strem,no life?Weboldal sincs.Csak a pécsi adás megy egy streamen. ;)
A szekszárdi adás is megy egy streamen. (Ami ugyanaz, mint a "pécsi" - amiből kivágják a "90,6 Rádió1" reklámokat, csak szekszárdi "91,1 Rádió1" reklámokkal megy.)
 #114187  Szerző: Ivoa

Ma a 105,7 Rádió 1 szépen szólt. (Csak azért, mert állandóan ez a frekvencia van terítéken itt :))

Veszprémvarsánytól Székesfehérvárig hallgatható volt, Veszprémben nem jött csak be.
 #114135  Szerző: kukac

Nem vagyok mindig vételkörzeten belül.
 #114109  Szerző: adam1400

te nem tudod felvenni?
 #114095  Szerző: kukac

Azért "önállósodott", mert más a tulajdonos. Ez még semmit nem jelent, ez nem garancia semmire. 3emenykedni akkor lenne érdemes, ha az előzőnél hallhatóan jobb lenne a produktum, hallatszódna valami határozott arculat építés. Egyelőre viszont ennek nyoma sincs, egymásnak ellentmondó üzenetek, eltérő célcsoportnak szóló műsor egy időben, ésszerűtlen zenei ámokfutás. Valami hasonló, tobbperces száraz szöveget hallottam adásban az imént, ami így végződött: "...nyilatkozta a nemzetgazdasági miniszter a sajtónak. Most pedig jön a deep dish-től a flashdance! - tushtiti tushtiti..." ráadásul valami borzasztóan mesterkélt, modoros hanglejtessel, amit beszedtechnika első órán azonnal kivernek az emberből. Persze, remélni mindig lehet, csak éppen a tények nem nagyon adnak erre okot.
 #114085  Szerző: radiogyuri5600

kukac írta:
mate1993 írta:ma 10 53 körül Majka feat. BLR & Curtis - Belehalok című szám ment a netes streamen. Múlthéten jártam Gyomán, picit belehallgattam a Békéscsabai adásba, először azt hittem, hogy az egész rádió1 hálózat ilyen katyvasz lett, de a netes adáson, és gondolom a hálózat többi tagján még viszonylag normálisabb zenék mennek. Szerintem se húzzák már sokáig, kb 1 évet adok nekik, aztán eladják az egész hálózatot. A békéscsabai adáshoz van netes stream? Néha picit belehallgatnék.
nincs stream és nincs egy év.
Én több jövőt jósolok a békés megyei r1-nek mint a többinek,nem véletlen "önállósodott"
 #114076  Szerző: noartist

djlacee írta:Nincs stream?
No strem,no life?Weboldal sincs.Csak a pécsi adás megy egy streamen. ;)
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 482