RADIOSITE Fórum

• One

#114339  Szerző: szemilan

DRoland írta:A HSDPA a leggyorsabb
Nem! :D
A DC-HSPA+ a leggyorsabb (42 Mbit/s)
HSPA + (21 Mbit/s)
HSPA (HSDPA/HSUPA) (7 Mbit/s)
3G (386 Kbit/s)

Nagyjából így néz ki a dolog, de sok telefon/stick nem tesz különbséget a hálózatok között, ekkor a Release XX (x helyére számok) alapján lehet megnézni mennyit is bír elméletben a hálózat. (pontosabban a cella amin rajta van a telefon)
 #114338  Szerző: mimi

donder írta:(OFF: viszont ami érdekes hogy "elvileg" Debrecen egész területe le van fedve 3G-vel, errefel a városban mindenhol csak HSDPA van, illetve egyedül a fórum környékén fog valami 3G jelet, de arra se bír felcsatlakozni (átvált HSDPA-ra))
:) örülj neki, a 3G szabvány önmagában 384 kbit/s adatátvitelt tesz lehetővé, a HSDPA meg a 3G-re épül és 14,4 Mbit/s a legnagyobb elérhető kapacitás.
 #114336  Szerző: DRoland

A HSDPA a leggyorsabb
 #114334  Szerző: donder

Én flottás telenoros vagyok 300 megás adatforgalmi kerettel.
Miután az lejárt "csökkentik a sebességet" de valójában ugyanolyan gyors...
HSDPA-s, speedtest-es mérések alapján 7-9 megabit körül van mindig. Feltöltés 250-500 mbit között

(OFF: viszont ami érdekes hogy "elvileg" Debrecen egész területe le van fedve 3G-vel, errefel a városban mindenhol csak HSDPA van, illetve egyedül a fórum környékén fog valami 3G jelet, de arra se bír felcsatlakozni (átvált HSDPA-ra))
 #114324  Szerző: mimi

Csongii írta:Rendes stickes netnél? Vagy a telefonra rendelhetőnél? Utóbbinál nem lövik ki teljesen már.
telefon, de akkor rákérdezek :)
 #114318  Szerző: Csongii

mimi írta:A családban van telenoros előfizetés és ha kimerül a keret, egyáltalán nincs net. Nem kizárt persze, hogy csomagtól függ.
Rendes stickes netnél? Vagy a telefonra rendelhetőnél? Utóbbinál nem lövik ki teljesen már.
 #114312  Szerző: tomee87

szemilan írta:Melyik csomagban csökkentették le a sebességet?

Ha jól láttam az ÁSZF-ben akkor a Matrix-okét.
 #114311  Szerző: szemilan

Melyik csomagban csökkentették le a sebességet? Amúgy Veszprémben volt egy kis áramszünet és a Voda hálózat is eltűnt. :S
 #114309  Szerző: mimi

A családban van telenoros előfizetés és ha kimerül a keret, egyáltalán nincs net. Nem kizárt persze, hogy csomagtól függ.
 #114308  Szerző: tomee87

csokie írta:TETÜ VODAFONE 32kb/s ről levette 16kb/s-re a korlátozott időszakban a sebességet, pedig most mentem át hozzájuk számhordozással.... Ja és drágább is... Szóval lehet hogy telenorhoz megyek, ugyanúgy számhordozással.
Örülj neki! Az én csomagomnál mindig is 9,6kb/s volt a lassítás mértéke :) Bár én még soha nem léptem túl az adatforgalmi keretem így nem tudom valójában mennyire lassították volna le.
Egyébként a Telenorral nem biztos, hogy jobban jársz mobilnet esetén, voltam náluk majdnem egy évtizedet és mióta "felújították" a hálózatukat azóta rengetegszer pocsék a netük (gyakori DNS, átjáró hibák, sávszélesség ingadozások stb.).
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 29