RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#114448  Szerző: Attis

adminisztrator írta:Balaton: emergency playlist, power intrós mai slágereket ismételve egymás után, 5 mp szünetekkel a dalok közt.
Ma a vételkörzetben jártam. A helyzet nem javult. :(
 #114444  Szerző: kukac

A smiley lemaradt a végéről, hála a remek mobil verzionak.
 #114443  Szerző: kukac

"töredék ennyi pénzből - hozza a
maradék hallgatottságot."
- ez így nagyon találó, töredékből maradékot :)
 #114442  Szerző: nyikolaj

R1 Budapest nélkül nem létezik!
A vidéki R1-ek természetesen maradjanak a zenei stílussal,de szerintem egy új név kellene!
 #114437  Szerző: Ivoa

LewyDee írta:RIP R1 :(
Őszintén szólva én sem értem, miért rip.
Volt egy budapesti központú, nagy tőkeerejű befektetőkből álló csoport, ami egy kvázi országos hálózattal lekőrözte 18-49-ben a Class FM-et. Az okok részletezése nélkül, elveszítették a budapesti frekvenciát, és sok vidékit is. Ami maradt, ott egy pécsi csapat - töredék ennyi pénzből - hozza a maradék hallgatottságot.

Tény, hogy a Békés megyei adás eléggé más, mint ami eddig volt (a debreceni, egri adók felett pedig már régóta lebegett a kard), de a pécsi műsor - arányaiban - van olyan jó, mint a hőskorszakban volt. A zenei kínálat - legalábbis a pécsi adón - ugyanarra hajaz, mint anno a pesti.

Ezek után rip-et írni a R1-re minimum baromság. Nem kell feltétlenül hasonlítgatni a régi időkkel, mert nincs igazi összehasonlíthatósági alap. Ez most egy pécsi helyi adó, sok hálózatos taggal (Nyíregyháza, Zalaegerszeg, stb.). Nem egy budapesti félországos.
 #114432  Szerző: samsung

Moderálva!
? netes adás megy
 #114431  Szerző: oldman

oldman írta:

Kár hogy feladta a Rádió1 a harcot
Moderálva!

Moderálva!

A Rádió 1-gyel kapcsolatban pedig, nem hinném, hogy csupán az NMHH tehet arról, hogy elcsökevényesedett. Inkább a tulajdonosokat kellene megkérdezni, hogy vajon mért szarták le a törvényeket. Lehettek belső ellentétek is. Ez egy folyamat volt és ők húzták a rövidebbet. Lépj túl ezen!
Nem kellett volna cenzúrázni.Ezzel nem fogja érezni írásainak súlyát az illető.
 #114427  Szerző: kukac

Jani98 írta:Mi lett? (Az R1-el)
birtokba vette az enyészet.
 #114420  Szerző: noartist

Mi lett? (Az R1-el)
 #114417  Szerző: szemilan

Emberek! Tessék befejezni a személyeskedést!
A megjegyzéseiteket egymás felé privátban intézzétek!
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 482