MikySoft írta:Bár nem tudom, hogy szól a budapesti 88.1, de szerintem az a preset van rajt, ami a balatonin induláskor.
Magas kevés, basszus túlnyomott. Undorító. Mára a 98.9 teljesen jó lett. Szerintem.
A mélyek rendben vannak, egy picit sok, de ez egyéni kérdés, azóta állítottak rajta sztem, de majd mingyá belehallgatok megint. A közép hááát., a magasok és a középmagasok nagyon reszelősek, torznak hat az egész miatta. nagyon kellemetlen a hanghatása így. Sztem tuti nem az a preset van rajta. Egy gyári alapból indulhattak itt is ki, és azt kezdték piszkálni gondolom én. nem tudom ám, hogy hogy van összerakta a cucc, és milyen a modulációs vonal, de ha tök véletlenül omnia típusú feketekávét fogyasztanak az urak, és a rajta levő livewire port tök véletlenül szabad, és tök véletlenül ip alapú a modvonal, és tök véletlenül akad egykét utp kábel meg router a telephelyeken, és ez netán össze is van dugva meg fel is van konfigurálva, akkor a feketekávék távoli konfigurálása prímán megoldott, ergo, a balatoni preset 5 másodperc alatt átkerülhet a pesti feketekávéra, és meg van oldva a probléma. természetesen nem csak kávé típusú rpcesszoral megy ez, hanem O. viktor típusúval is, meg áxel fóóóóli nyomozó is tud ilyet, meg még sokan mások... de mivel az általam vázolt szituáció utópisztikus jelenetet ábrázol, így ezen feltételek megléte pusztán a véletlen műve, és kb minden tizedik mars föld vénusz plútó együttálláskor jönnek létre, így a legegyszerűbb, ha a technikus urakra bízzuk ezen preset megalkotását, és áttérünk a sztrím hallgatására, melyet kedvünkre processzálhatunk, és nem annyira erotikus* a hangja, mint az éternek...
*erotikus a hangja: b@ssza a fülem
ja, hatalmas plusz a risefmnek hogy a világit végre kibaszták a picsába, ezt halál komolyan mondom. sose nézek tv-t, és nem hallottam még a rádióban sem ezt a timo gyereket, de láttatlanban ki merem jelenteni, hogy a világinál csak jobb lehet. én azt tartom, hogy nem az számít mekkora neve van valakinek, vagy mekkora protekciója, sokkal inkább hogy mire képes, amikor belökik a stúdióba, rázárják az ajtót, és az interkomon keresztül közlik vele, hogy lehet kezdeni