RADIOSITE Fórum

• Yettel.

#115368  Szerző: donder

DRoland írta:
szemilan írta:Nem lesz torony a csabai fürdőben

http://hir6.hu/cikk/81847/dontottek_nem ... i_furdoben
Már megint a lakók miatt nem lesz torony, egészségkárosító hatás? Ugyan már (ez nem egy több száz kW-al sugárzó broadcast-torony)
Na ez az...
Nekem van egy kőkorszaki GSM telefonom (900 MHz-es (CEPT) Telekom D1-325) ami 5-10W körül sugározza szerte magát.
És semmi bajom nincs tőle...

Ugyanez a kézirádióimnál is.. 2 méteres sávon van 5 és 7 wattos rádióim, és egyiküktől sincs semmi bajom.. Pedig az antenna a fejemtől 20-30 centire van mikor beszélek...
 #115353  Szerző: DRoland

szemilan írta:Nem lesz torony a csabai fürdőben

http://hir6.hu/cikk/81847/dontottek_nem ... i_furdoben
Már megint a lakók miatt nem lesz torony, egészségkárosító hatás? Ugyan már (ez nem egy több száz kW-al sugárzó broadcast-torony), de mikor majd a mentőket kell hívni, ne panaszkodjanak, hogy nem lehet. Kicsiny falumban is aláírásokat gyűjtottek az öregek a torony ellen. De kíváncsi lennék mit szólnának, hogyha tudnák mitől működik a mikrohullámú-sütő használnák-e, vagy ha a tv-jükön nem lenne adás, mert nincs torony a közelben (lásd Győr-Szabadhegy!)
 #115214  Szerző: mimi

nyilván kecskéstelepen nem százan laknak, és nem azok mennek el, akik elfogadják a torony megépítését.
mindenesetre azt tippelem, hogy aztán ezek az emberek fogják elárasztani a helyi napilap betelefonálós rovatát azzal, hogy miért vált a telefonjuk szerb hálózatra meg miért nincs náluk rendes internet, biztosan diszkriminálja őket a szolgáltató.
 #115212  Szerző: Csongii

Azért mindent elmond, hogy a teremben az átlag életkor 45-50 körül van. Nem leszólni akarom őket, csupán nem nagyon vannak az emberek képben. Szerintem.
 #114921  Szerző: mihalylovics

Jani98 írta:Más szolgáltatók sem tolonganak,nyugi.Nálunk már a Voda is eltűnt.Pedig fontolgatom a Telekomról a váltást,de nem unazgatok ezért...inkább neten rendelek egy kártyát.
Egyébként a Telenor nálam már nagyon rég elásta magát..
Szerintem ne állj át, én 4 éve "menekülve" jöttem át Vodától a T-Mobilhoz, rengeteg számlapanaszom volt náluk, rendszeresen többet fizettem a kelleténél. Most a T-Mobil nekem jó, mondjuk én csak telefonálok, mobilinternetem és egyéb "okosságaim" nincsenek.
 #114906  Szerző: noartist

Más szolgáltatók sem tolonganak,nyugi.Nálunk már a Voda is eltűnt.Pedig fontolgatom a Telekomról a váltást,de nem unazgatok ezért...inkább neten rendelek egy kártyát.
Egyébként a Telenor nálam már nagyon rég elásta magát..
 #114602  Szerző: szemilan

Azért az szép, hogy egy ekkora városban nem tudnak fenntartani márkaüzletet. :S
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 29