RADIOSITE Fórum

• Sport

#117774  Szerző: asimov

Forma 1:

Kettő spontán gumirobbanás a futam elején, a javított Pirelli gumikkal!
 #117167  Szerző: Attis

Az egy dolog, hogy a Konföderációs Kupának nem sok értelme van. De minden stadion gyepszőnyege úgy fog kinézni, mintha előtte a Duna elöntötte volna?
 #116048  Szerző: FLaci81

FLaci81 írta:
asimov írta:Amilyen unalmas volt eddig (kivéve P. Maldonado akciói :) ) olyan cifrán alakul a monacói F1 nagydij.. nemrég SC most meg egy csúnya autótörés után piros zászló.. (=futam megszakítás, majd valamikor új startprocedúra)
A harmadik biztonsági autós fázis után Rosberg megérdemelné a futamgyőzelmet.
Megnyerte Rosberg! :)
 #116047  Szerző: FLaci81

asimov írta:Amilyen unalmas volt eddig (kivéve P. Maldonado akciói :) ) olyan cifrán alakul a monacói F1 nagydij.. nemrég SC most meg egy csúnya autótörés után piros zászló.. (=futam megszakítás, majd valamikor új startprocedúra)
A harmadik biztonsági autós fázis után Rosberg megérdemelné a futamgyőzelmet.
 #116046  Szerző: asimov

Amilyen unalmas volt eddig (kivéve P. Maldonado akciói :) ) olyan cifrán alakul a monacói F1 nagydij.. nemrég SC most meg egy csúnya autótörés után piros zászló.. (=futam megszakítás, majd valamikor új startprocedúra)
 #115382  Szerző: Attis

Csongii írta:BL GYŐZTES A GYŐŐŐŐŐR!!! :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :shock: :shock:
Végre!!!!!!!!!!! :yeah:
Viszont hiányozni fog ebből a csapatból a Radicevic-Lekic-kettős. A mai meccset ők nyerték meg! :yeah:
 #115381  Szerző: Csongii

BL GYŐZTES A GYŐŐŐŐŐR!!! :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :shock: :shock:
 #114691  Szerző: LuciFerko

Kép
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 45