RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#116061  Szerző: samsung

Szerintem a Niterise Iller Bálinttal sokkal jobb volt régen mint az Angol mixek !
 #116059  Szerző: asimov

Tudom, írtam már... de az esti, éjszakai zenék/mixek annyira el vannak találva!
Nem kellett volna feladni ezt a vonalat a rádiónak...
 #115936  Szerző: samsung

Minden bejelentés nélkül :lol: Gratulálok

Ő csinálja a műsort https://www.facebook.com/peter.jabin.gyerjabin?fref=ts
• 2006 – Viviera Beach Keszthely resident dj.
• 2007 – Club Inside Budapest resident dj; Club Sunset Balatonfüred resident dj; Miniatűr Bár Budapest resident dj; Fáklya Club Budapest resident dj.
• 2008 – I became a Red Bull Student Brand Manager and a Red Bull dj; School Club Budapest resident dj.
• 2009 – Közgáz Klub Budapest resident dj; Living Room Budapest resident dj.
• 2010 – Viviera Beach Keszthely resident dj; I became Fanta dj.
• 2011 – Living Room Budapest resident dj; B-Seven Club Budapest resident dj; 4Bro Bisztró Budapest resident dj; BOOM Party resident dj

Clubs where I have played music: Barokko Club & Lounge (Bp.), B Seven (Bp.), Cafe Del Rio (Bp), Citadella Club (Bp.), Club Inside (Bp.), Club Play (Bp.), Club Sunset (Balatonfüred), Coca Cola Beach House (Siófok), E-klub (Bp.), Leroy Bistro (Bp.), Living Room (Bp.), Miniatűr (Bp.), Morrison’s Liget (Bp), Moulin Rouge (Bp.), Mystic Club (Dunaújváros), Pécsi Est Cafe (Pécs), Ráday Music Club (Bp.), School Club (Bp.), Stereo Club (Debrecen), Symbol (Bp.), Up! The Club (Bp), Tabu Lounge (Bp.), Vivera Beach (Keszthely), West Side (Székesfehérvár), White Angel (Bp), 4 Bro Bisztró (Bp) etc.
 #115933  Szerző: asr27

7-től elvileg lesz egy új műsor a Niterise-ban. ;)
 #115830  Szerző: nyikolaj

Sokan pedig azt hiszik,hogy Miskolcon ők fognak megszólalni a 96.3-on!
 #115817  Szerző: samsung

nagyon úgy néz ki hogy vége mindennek. A Kemény 3 Dj meg jól átbaszta a még meglevő RiseFm hallgatókat...

A Niteforce logo-i és a RiseFm Logo is Fekete. Gondolom itt fognak majd elköszönni szépen mindenkitől! Idézem: kapunk egy olyan lehetőséget, ahol egy party keretein belül köszönhetünk el Tőletek!

ezért mondtam hogy nem kell beírni az induló rádiok köze mert úgy se sikerül nekik....
 #115816  Szerző: noartist

Mivan?Már a NiteForce sincs egyben?....om kivan már..taps,taps.
 #115810  Szerző: samsung

Kép

ONENITESTAND- újra összeállt !egy! éjszakára a legendás csapat. az a Fekete RiseFm logo nem néz ki valami jól.
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 470