RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#116776  Szerző: asr27

JoneS-nek valami köze lehet ehhez az új oldalhoz, gyanús nekem. Remélem nem a balatoni Rise frekin és a győri 96.4-en fog megszólalni a LuxFM!!!!!! Van egy olyan érzésem, hogy nappal az a szr fog szólni :vomit: és este meg lesz NiteRise. Tuti így lesz, nem hivatalos, de megerősített infók szerint! Gratulálok, tönkre teszik az utolsó igazi Dance/House rádiót is.
 #116774  Szerző: asr27

Már megint egy új fb oldal :punch:
Kérdés, hogy minek, hisz ott van 2 régi...
 #116609  Szerző: asimov

Több este is tökéletesen összepasszoló track-ekből álló és kifogastalanúl kevert elektronikus (trance, eurotrance, house) mixek mentek.. feldobják a napomat!
asr27 írta:Rengeteg új zene volt ebben az egy órában amióta hallgattam. :) Kíváncsi leszek elindulnak-e Győrben..
 #116529  Szerző: asr27

Rengeteg új zene volt ebben az egy órában amióta hallgattam. :) Kíváncsi leszek elindulnak-e Győrben..
 #116267  Szerző: Sakál

Régebben köze nem volt a rotációban játszott zenékhez, csak a stílus szempontjából voltak hasonlóak az erre az oldalra linkelt zenék. Gyanítom, most is így lehet.
 #116259  Szerző: djlacee

Amúgy ha már zenei újdonságokról van szó,
http://risefmtracklist.blog.hu/
ez mennyire mérvadó?
 #116196  Szerző: donder

csokie írta:...vagy az ide nem illő trollokat kidobálni. Sőt, legyen egy olyan fórumszabályzati pont, hogy trollkodásért 3x figyelmeztetés, 4.-ért kizárás...
Nem is rossz ötlet.
Nemsoká bevezetésre kerül! :megusta:
 #116193  Szerző: csokie

...vagy az ide nem illő trollokat kidobálni. Sőt, legyen egy olyan fórumszabályzati pont, hogy trollkodásért 3x figyelmeztetés, 4.-ért kizárás...
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 470