GalaxyFM írta:gondolom el lett felejtve az időbeállítás...Igénytelenség...

GalaxyFM írta:gondolom el lett felejtve az időbeállítás...Igénytelenség...
Pasa írta:Én meg azt szeretném, ha végre beállítanák az órájukat (most is 8 óra 45 percet siet), mert az autórádióm RDS-ről veszi a pontos időt.gondolom el lett felejtve az időbeállítás... és az rtc az elem berakásának pillanatától kezdte el a 0.00-tól számolni az időt...így az ügyesek, akiknek kedvük van hozzá, kimatekolhatják, hogy mikor lett betéve az elem az rds-be
Pasa írta:Én meg azt szeretném, ha végre beállítanák az órájukat (most is 8 óra 45 percet siet), mert az autórádióm RDS-ről veszi a pontos időt.Én meg azt, hogy szüntessék végre meg a 98.9-en (azaz a balatoni frekin) az indulás óta tartó, és elég zavaró "kopogást/pattogást", amit sikerült most elcsípnem. Nem mindig fordul elő és van, amikor ennél sokkal jobban hallható. Aki nem hallja elsőre, tegyen fel fejhallgatót, azon hallani tisztán, hogy nincs vmi rendben. Ilyen hiba a 88.1-en szerencsére nincs.
mg írta:tudod, én mennyire leszarom :mrgreen: az nhh-sok meg legalább ebédeltek egy jót anno, meg még amiről nem tudok
GalaxyFM írta:eszembe se jutott feltételezni, hogy esetleg vannak az országban olyan műsorszórók, akik nem tartják be az engedélyükben foglaltakat...tudod, én mennyire leszarom :mrgreen: az nhh-sok meg legalább ebédeltek egy jót anno, meg még amiről nem tudok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
amúgy meg akkor lehet hogy tényleg beteges az a jószág, és rá kellene néznie valami okos bácsinak, aki ezzel meg vagyon bízva...