RADIOSITE Fórum

• Árvíz FM

#116848  Szerző: kukac

@djlacee: "Egy apró megjegyzés: attól, hogy ilyen atom sok
szín létezik, meg hogy ennyi hangulatjel van, az
nem azt jelenti, hogy egy hozzászólásba mindet
bele kell süríteni"
- mos'mééé'? Nekem tetszik, ha tudnám hogy kell, raknék én is :) feldobja az uncsi kommenteket a sok kis tutti csillivilli :)
 #116841  Szerző: djlacee

frekivadasz írta:Ez a Follow Rivers is jól el lett találva.
A Natural disaster -t nem übererli
:troll:
 #116840  Szerző: frekivadasz

OFF
djlacee írta:Egy apró megjegyzés: attól, hogy ilyen atom sok szín létezik, meg hogy ennyi hangulatjel van, az nem azt jelenti, hogy egy hozzászólásba mindet bele kell süríteni
facebook-hatás.
 #116839  Szerző: frekivadasz

Ez a Follow Rivers is jól el lett találva.
 #116838  Szerző: djlacee

Egy apró megjegyzés: attól, hogy ilyen atom sok szín létezik, meg hogy ennyi hangulatjel van, az nem azt jelenti, hogy egy hozzászólásba mindet bele kell süríteni
 #116835  Szerző: sandav2013

adminisztrator írta:
Attis írta:
mimi írta:valahogy most nem vagyok meghatódva
Én csak azért vagyok szomorú, mert megértük és megéljük, ami 2009 óta várható volt.
Viszont Medveczky úr - aki eddig se volt nekem túl szimpi - mai, óránként leadott, agyonvágott, értelmezhetetlen közleménye még unszimpatikusabbá tette ezt a rádiót.
Egy biztos, ha a jövőben jogi segítségre van szükségem, nem a fent említett Úrhoz fordulok. :csukottszem:
Az a szomorú, hogy most borítékolható, hogy évekig nem lesz semmi... csak Class FM monopólium (az orsz. kerrádiós piacon).

Illetve, lehet, hogy ide kerül majd a Kossuth, vagy más MR-szolgáltatás, de az nem sok.
A Neo Topikjában az admin megjósólta előre.
 #116824  Szerző: sandav2013

Kiváncsi leszek amúgy arra, hogy mi lesz a frekicsomaggal azárvízhelyzet befejeződése után.

:question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question:

Amúgy meg már meg lehet szokni a közmédia maflaságát....

:hit: :hit: :yeah: :yeah: :hit: :hit: :yeah: :yeah: :punch: :punch: :hit: :hit: :punch: :punch: :yeah: :yeah:
 #116823  Szerző: noartist

"Sodródunk az árral-MTVA" :fuckyou: :ayfkm:
 #116822  Szerző: bgnrlszl

mihalylovics írta:Elárulná nekem valaki, mi a fenének megy 3 (!) országos hálózaton a Kossuth műsora???
Ugyanazért, amiért az m1 rendkívüli híradói négy tévécsatornán mennek egyszerre...

Tegnap késő este meg, miközben Pesten éppen tetőpontján járt az árvízhelyzet, az Árvízvédelmi Rádióban a Vasárnapi Újság ismétlő válogatása ment. Ez olyan bicskanyitogató...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 21