djlacee írta:Akkor akár az összes magyar online is adó TV-t összegyűjthetik...Nem egészen, ezeket az AH stream-eli és szerződésük van rá. Nem emelnek csak úgy be csatornákat.
djlacee írta:Akkor akár az összes magyar online is adó TV-t összegyűjthetik...Nem egészen, ezeket az AH stream-eli és szerződésük van rá. Nem emelnek csak úgy be csatornákat.
LuciFerko írta:Olyan, mintha butítottak volna a HD adásokon... Vagy az én szemem rossz?Nem tudom. Lehet ez ember látásától függ, de tényleg gyengébbek a HD adások.
LuciFerko írta:Olyan, mintha butítottak volna a HD adásokon... Vagy az én szemem rossz?Én nem látok minőség romlást a HD-knál, ennek ellenére lehet hogy volt valami változtatás, mert ugye mind a 4 csatorna kapott eredeti hangsávot is. Az MTVA Infó csatornának meg ebben a formában nem tudom mi értelme, az is visz el sávszélességet.
mimi írta:ugyan nem tudom, miről beszélsz, de biztosan. főleg hogy a magasabb frekiken lévő multiplexek lejönnek a korábban analógként használt frekikre, a magas frekiket meg elárverezik mobilszolgáltatásokra.este van, fáradt vagyok.. 4 órányi adatbázisozás után épp elég néznem mi folyik szerteszét a weben