RADIOSITE Fórum

• MinDig TV

#120981  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Akkor akár az összes magyar online is adó TV-t összegyűjthetik...
Nem egészen, ezeket az AH stream-eli és szerződésük van rá. Nem emelnek csak úgy be csatornákat.
 #120980  Szerző: djlacee

Akkor akár az összes magyar online is adó TV-t összegyűjthetik...
 #120979  Szerző: mlaszlo

A Mindig TV mobil alkalmazással már a Hatos csatorna is elérhetővé vált.
 #117137  Szerző: Attis

Én is az mlaszlo-féle teóriára gyanakszom. Ezek a fejlesztések mind visznek kisebb-nagy sávszélességet, ami akár a HD-adások minőségén is lecsapódhatnak. Nekem még nem tűnt fel, bár elég kevés műsort láttam mostanában (igazából az M1HD-t más forrásból veszem, a másik két adáson sajnos elenyésző a HD-tartalom).
Ami engem jobban zavar(na). A fizetős SD-adások is ilyen pocsék minőségűek mint a tv2, RTL, Euronews-trió? Mert az elég ciki lenne.
 #117125  Szerző: Mipi

LuciFerko írta:Olyan, mintha butítottak volna a HD adásokon... Vagy az én szemem rossz?
Nem tudom. Lehet ez ember látásától függ, de tényleg gyengébbek a HD adások.
 #117088  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:Olyan, mintha butítottak volna a HD adásokon... Vagy az én szemem rossz?
Én nem látok minőség romlást a HD-knál, ennek ellenére lehet hogy volt valami változtatás, mert ugye mind a 4 csatorna kapott eredeti hangsávot is. Az MTVA Infó csatornának meg ebben a formában nem tudom mi értelme, az is visz el sávszélességet.
Az SD-ket látom életlenebbnek.
 #117058  Szerző: LuciFerko

Olyan, mintha butítottak volna a HD adásokon... Vagy az én szemem rossz?
 #116885  Szerző: donder

mimi írta:ugyan nem tudom, miről beszélsz, de biztosan. főleg hogy a magasabb frekiken lévő multiplexek lejönnek a korábban analógként használt frekikre, a magas frekiket meg elárverezik mobilszolgáltatásokra.
este van, fáradt vagyok.. 4 órányi adatbázisozás után épp elég néznem mi folyik szerteszét a weben :)
(elnézést a helyesírásomért.. most kivételesen)
 #116884  Szerző: mimi

ugyan nem tudom, miről beszélsz, de biztosan. főleg hogy a magasabb frekiken lévő multiplexek lejönnek a korábban analógként használt frekikre, a magas frekiket meg elárverezik mobilszolgáltatásokra.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 33