RADIOSITE Fórum

• Discovery (Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Eurosport...)

#124502  Szerző: mimi

Wolfman írta:Én itt kifejezetten a websorozatokról beszéltem. De azért köszönöm az infót, nem hittem volna, hogy Portugáliában is ment.
(OFF, ha már azonos arculatok: az hogy lehet, hogy a Danubiusnak meg egy Emmis-tulajdonú bolgár rádiónak ugyanaz a logója?)
ez már sokszor téma volt, de úgy, hogy amikor az lett a logója, akkor még nem az Emmis-é volt, hanem a Danubiussal volt egy érdekeltségben
 #124501  Szerző: Wolfman

Én itt kifejezetten a websorozatokról beszéltem. De azért köszönöm az infót, nem hittem volna, hogy Portugáliában is ment.
(OFF, ha már azonos arculatok: az hogy lehet, hogy a Danubiusnak meg egy Emmis-tulajdonú bolgár rádiónak ugyanaz a logója?)
 #124497  Szerző: Wolfman

mimi írta:
Wolfman írta:Mindenesetre érdekes lesz majd cseh/szlovák szinkronnal. :party:
A TV Paprikán van egy csomó magyar műsor, cseh hangalámondással, ha azt a hangsávot választod.
Azt tudom, emlékeim szerint a cseh Minimaxon is cseh szinkronnal ment a Magyar népmesék. :D De azért ez mégiscsak ritka dolog (errefelé), hogy egy websorozatot felkarol egy nemzetközi tévés cég, amit aztán az egész régióban sugároznak.
 #117144  Szerző: asimov

2008-ban, a Nat geo-n, a La Manche csatornát átrepülő "rakétaember" repülése is élőben ment.
http://www.szekelyhon.ro/archivum/offli ... kozvetites
adminisztrator írta:de, úgy emlékszem volt már, és a nat geon is, ráadásul ott magyar kommentárral.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18