RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#11745  Szerző: RXon

Live mix??Amikor élöben müsort se tudnak vezetni?Konzerv mix lesz,nem live.
 #11743  Szerző: LuciFerko

na énis :) És remélem lesz minden este LIVE mix :P
 #11742  Szerző: MrG

"...a RiseFM reggeli műsorában, a Morning Call-ban elmondta... " - a hírekben
Juj. Egyre jobban érdekel milyen műsorstruktúrát találtak ki Pestre.
 #11740  Szerző: LuciFerko

Vagy nagyon durván multitask a gyerek vagy rendelkezik valami földöntúli képességgel :)
 #11736  Szerző: rsite1

Istenem ez a Rise FM. Ma ugyanaz a megszólalás ment le Timo-tól, mint 4-5 napja.
Ez már szaktudás srácok!

Még hogy csak a Világi volt ennyire konzerv, hogy egyszerre tudósított egy meccsről, közben "élőben" volt a Rise FM-en.
 #11735  Szerző: mg

"good bye and thanks for all the fish"
 #11717  Szerző: Galaxy

mg írta:hehe :) danubiustól meg petőfitől is kéne valami beépített ember :mrgreen:
nem lenne rossz, bár egyik említett rádiót sem hallgatom, szóval nekem igazából tökmindegy hogy mi van velük... a danu rádióengedélye úgyis lejárófélben van, szóval az ortt részééről az is egy érdekes manőver lehet majd... de várjuk ki a végét... :lol:
 #11692  Szerző: mg

hehe :) danubiustól meg petőfitől is kéne valami beépített ember :mrgreen:
 #11691  Szerző: Galaxy

szeretem ezt a topikot amúgy... ha írunk valami hibát, akkor szép lassan az kijavításra kerül...
lefikáztam brutális módon a hangzást, és érdekes mód megjavult...
lefikáztuk a weblapot, érdekes mód korrigálták a hibákat...
az óra is be fog állni a pontos időre, én már érzem...
(az technikai kérdés, hogy volt mellékhullámú zavar, ez nem azért oldódott meg, mert mi nyavajogtunk, annak muszájból kellett megoldódnia)

világit is utáltuk, kirúgták... igaz hogy ehhez kicsit sokat kellett nyavajogni (nem mintha bármi közünk lett volna ehhez, de azért jó lett volna, ha ez is "varázsszóra" ment volna :D ), de hála Istennek, soha többet nem kell hallanunk. nagyon köszönöm! :D :lol: :lol:
 #11688  Szerző: Galaxy

Pasa írta:
GalaxyFM írta:gondolom el lett felejtve az időbeállítás...
Igénytelenség... :(
ahogy vesszük...
  • 1
  • 414
  • 415
  • 416
  • 417
  • 418
  • 470