RADIOSITE Fórum

• Informatika

#117712  Szerző: szemilan

.Nincs Start menü a win8.1-ben, csak start logo, de az is minek....
 #117706  Szerző: noartist

adminisztrator írta:
mimi írta:már van benne start menü meg minden :)
hát nincs.
valami asszerű" van.pont. :smoke:
 #117705  Szerző: markfelt

mimi írta:már van benne start menü meg minden :)
hát nincs.
 #117704  Szerző: noartist

mimi írta:
Jani98 írta:Szomorúan tapasztalom,nincs Windows 7 támogatás a laptopomhoz,se WiFi,se semmi,driverek nincsenek.
Pedig kb 1 éve használtam hetest az asztalin,tökre belejöttem már.
hát ennyi,üdv. csempék. :|
összeszedegethetőek pedig a driverek, de mindjárt itt a Windows 8.1, addig kibírod, az meg jobb lesz, mert már van benne start menü meg minden :)
Tudom,most jön le a Microsoft oldaláról átmeneti megoldásnak a fejlesztői változat. ^^
Hol lehet divereket leszedni rá?A hivatalos támogatói oldalon elküldenek melegebb éghajlatra,ha beírom hogy w7 :x
 #117703  Szerző: mimi

Jani98 írta:Szomorúan tapasztalom,nincs Windows 7 támogatás a laptopomhoz,se WiFi,se semmi,driverek nincsenek.
összeszedegethetőek pedig a driverek, de mindjárt itt a Windows 8.1, addig kibírod, az meg jobb lesz, mert már van benne start menü meg minden :)
 #117702  Szerző: noartist

Szomorúan tapasztalom,nincs Windows 7 támogatás a laptopomhoz,se WiFi,se semmi,driverek nincsenek.
 #117576  Szerző: djlacee

Kép
 #117570  Szerző: noartist

adminisztrator írta:
djlacee írta:Gázos, de most én kérnék informatikai segítséget :S
Valami elszaródott nálam, egész pontosan az oprendszerben, a problémám a következő: ha megpróbálok megnyitni egy akármilyen képfájlt, egy jó ideig gondolkozik, majd az explorer.exe újraindítja magát. Ugyan ez történik, ha jobb egérgombbal próbálok rákattintani valami képfájlra, illetve ha a fenti menüsorban a Képeszközök/Kezelést választom. Windows 8 eddig szinte kifogástalanul működött, most viszont kimondottan dühít ez a probléma. Próbáltam már windows frissítés törlését, rendszervisszaállítást, programtörlést, de semmi nem használt.

Egyébként még egy másik apró, ám igen idegesítő hiba fennáll a telepítés óta: bizonyos időközönként kb 10 mp-re akadozik. A hang akad, az egér picit nehezebben megy, de ez rövid időn belül megszűnik. Mondjuk ha adásgépem lenne, azon nem Win8 futna
kicsit most gúnyosan röhögtem, de sztem a legjobban akkor jársz ha backupolsz, formázol és felrakod a 7-et. vagy az xp-t. vagy az ubuntut.
:yes:
 #117566  Szerző: markfelt

djlacee írta:Gázos, de most én kérnék informatikai segítséget :S
Valami elszaródott nálam, egész pontosan az oprendszerben, a problémám a következő: ha megpróbálok megnyitni egy akármilyen képfájlt, egy jó ideig gondolkozik, majd az explorer.exe újraindítja magát. Ugyan ez történik, ha jobb egérgombbal próbálok rákattintani valami képfájlra, illetve ha a fenti menüsorban a Képeszközök/Kezelést választom. Windows 8 eddig szinte kifogástalanul működött, most viszont kimondottan dühít ez a probléma. Próbáltam már windows frissítés törlését, rendszervisszaállítást, programtörlést, de semmi nem használt.

Egyébként még egy másik apró, ám igen idegesítő hiba fennáll a telepítés óta: bizonyos időközönként kb 10 mp-re akadozik. A hang akad, az egér picit nehezebben megy, de ez rövid időn belül megszűnik. Mondjuk ha adásgépem lenne, azon nem Win8 futna
kicsit most gúnyosan röhögtem, de sztem a legjobban akkor jársz ha backupolsz, formázol és felrakod a 7-et. vagy az xp-t. vagy az ubuntut.
 #117565  Szerző: djlacee

Gázos, de most én kérnék informatikai segítséget :S

• 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 330