RADIOSITE Fórum

• Class FM

#118809  Szerző: ügynökséges

kukac írta:
ügynökséges írta:
kukac írta:@ügynökséges: "Írtam hasonlót, gondoltam
félreértetted (volt már ilyen )."
- nem szokásom, én inkább úgy emlékszem hogy nem értettünk egyet. Ez azért nem ugyanaz, de hát a ferdítést már megszokhattuk tőled...
Nem ferdítettem semmit, de valóban nem voltunk egy véleményen és ezt már megszokhattuk. :)
Nem lehet Neked könnyű ennyi tüskével nap mint nap. Szerintem próbáld meg kicsit szeretni az életet!
Béke srác, de Tényleg. :)
nem vagyok én haragban veled, csak az a véleményem hogy rendszeresen ferdítesz :)
értem én hogy zavar ha ezt valaki a szemedbe mondja, de ettől még nem szép dolog érzelmi síkra terelni egy szakmai vitát, tipikus terelés :)
;) őszintén sajnálom, de tudod. Vannak akik így szeretnek élni és ezt el kell fogadnom nekem is.
 #118807  Szerző: kukac

ügynökséges írta:
- nem szokásom, én inkább úgy emlékszem hogy nem értettünk egyet. Ez azért nem ugyanaz, de hát a ferdítést már megszokhattuk tőled...
Nem ferdítettem semmit, de valóban nem voltunk egy véleményen és ezt már megszokhattuk. :)
Nem lehet Neked könnyű ennyi tüskével nap mint nap. Szerintem próbáld meg kicsit szeretni az életet!
nem vagyok én haragban veled, csak az a véleményem hogy rendszeresen ferdítesz :)
értem én hogy zavar ha ezt valaki a szemedbe mondja, de ettől még nem szép dolog érzelmi síkra terelni egy szakmai vitát, tipikus terelés :)
 #118806  Szerző: Richmonde

:ayfkm:
 #118800  Szerző: ügynökséges

#118792  Szerző: kukac

Ez eléggé cinkes egy szakmai portálra nézve, vagy szedjétek le, vagy irjátok ki alá hogy fizetett hirdetés es akkor senkinek nem jelez a bullshit-detektor!
 #118790  Szerző: kukac

@ügynökséges: "Írtam hasonlót, gondoltam
 #118789  Szerző: zotya54

Hát igen az egyetetlen országos sugárzású kereskedelmi rádió...Szégyen a média piacra!
 #118788  Szerző: ügynökséges

kukac írta:@ügynökséges: "Azt kérdeztem, hogy ezt én állítottam?"
- tőlem kérdezed? ezt én nem tudhatom. az idézet a főoldalon található ClassFM-es hozsannában olvasható. Ha ezt te írtad, akkor tőled kérdezem, ha nem akkor pedig nem. De bárki válaszolhat, aki érti hogy jött ez ki nekik.

Jah értem. Írtam hasonlót, gondoltam félreértetted (volt már ilyen :) ). Nem ,ez nyilvánvalóan nem lehet korrekt. Ami biztos, hogy nem tudsz összevásárolni annyi helyi adót, hogy azzal elérj egy országosat és még árban is jó legyen. (A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján.) Persze ehhez még hozzájön, hogy sok rádió nem is vásárolja meg a felmérést.
 #118787  Szerző: kukac

@ügynökséges: "Azt kérdeztem, hogy ezt én állítottam?"
- tőlem kérdezed? ezt én nem tudhatom. az idézet a főoldalon található ClassFM-es hozsannában olvasható. Ha ezt te írtad, akkor tőled kérdezem, ha nem akkor pedig nem. De bárki válaszolhat, aki érti hogy jött ez ki nekik.
 #118786  Szerző: ügynökséges

kukac írta:
ügynökséges írta:
kukac írta:"a Class FM hallgatottsága országosan magasabb, mint a kereskedelmi alapon működő egyéb magyarországi rádiók összesen."
- azt hadd kérdezzem már meg hogy ezt milyen adatokra alapozva írjátok, mert a publikált mérési adatokból ezt a következtetést nem lehet levonni.
Már mint én? Mikor is?
mi a kérdés?
Azt kérdeztem, hogy ezt én állítottam?
  • 1
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 510