bukkfa24 írta:Kérem írja meg valaki,hogy a Mindig Tévé B multiplexén a Sport 1-et HD minőségben sugározák-e?nem, földin csak az m1-m2-duna megy hd-ben.
bukkfa24 írta:Kérem írja meg valaki,hogy a Mindig Tévé B multiplexén a Sport 1-et HD minőségben sugározák-e?nem, földin csak az m1-m2-duna megy hd-ben.
mlaszlo írta:De miért pont orosz korhatárjelzés? Az EMEA csatornák nem a brit Ofcom-nál vannak bejegyezve?djlacee írta:Egy ideje van korhatárjelzés az Extreme Sports-on, de néha az Eurosport-on is.
djlacee írta:Egy ideje van korhatárjelzés az Extreme Sports-on, de néha az Eurosport-on is.
Ivoa írta: Szerintem két vevő lenne erre a pakkra (bár lehet, hogy nem egyben): az MTG és a Digi.A Digi nem hiszem, hogy ezeket megvenné, eleve nem tudjuk, hogy országonként vagy teljes egészében akarják értékesíteni a Chellomediat. Ha utóbbiról lenne szó, akkor a Digi esélytelen, mivel ezek a csatornák olyan piacokon is jelen van, amiktől a Digi meg akar szabadulni.
A Digi konkrétan bedarálhatná a Sport1-2-M hármast, ezzel teljes monopolhelyzete lenne a sportcsatornák terén (max lenne az egyikből DigiSport 3). A Film Mánia / Film Café / MGM hármast a Digi Filmbe lehetne bedarálni (max. lenne Digi Film 2), a Spektrum Homeot, a TV Paprikát és a Realityt a Digi Life / Digi Worldbe.
Ezek mellett maradhatna a Minimax, Megamax, Extreme Sports, JimJam, Spektrum. Ha ezt a Digi meglépi, azzal nagyon sokat erősíthetne a pozícióján (szerintem ezt a 14 csatornás portfóliót nem merné kivenni sem a UPC, sem a T-Kábel.)
A Viasat is érdekes vevő lenne, bár akkor mindent fel kellene címkézniük (Viasat Film, Viasat Sport), és letehetnének a TV2 megvásárlásáról, pedig szerintem az a fontosabb.
donder írta: Basszus a hét eleje óta minden eladó itthon?A Chellomedia nemzetközi szinten eladó, nem csak a magyar részleg.
Az AH is eladó, most meg ez is?
Azért ha UPC.-ről lejön a Sport1-2-M, a Film Mania, és a Spektrum család akkor pár néző el fog menni tőlük...