RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#118820  Szerző: noartist

tőlem kap majd 2 hetet.ha ez idő alatt lesz egy új oldal,a droid/iOS app kap egy frissítést,és nem lesz szemét az új arculat,még azt mondom,érdemes lesz hallgatni.
de:a promók alapján elképesztő mértékben puhább lesz a rise-nál.sebaj,van cirka 2 év a balatoni freki haláláig,addig elmegy.de ha csajos lesz a struktúra,elkergetik a rájzereket is,és mennek a face után a süllyesztőbe.
 #118819  Szerző: samsung

szerintem ez valami műsor lesz... 2 külön oldal is van szólal nem hiszem hogy csajos lenne az arculat...
 #118818  Szerző: noartist

elég nagy szemétnek tűnik.és ezt abszolút függetlenként mondom.most mit akarnak?koppintani a radio face indulásakori struktúrát?még most szólok,nem volt túl sikeres piaci próbálkozás.
 #118771  Szerző: samsung

Jani98 írta:StereoFM,MusicFM,ClassFM...hol a kreativitás gyerekek? :yuno: egyre sz'rabbak ezek a nevek :hit:
ez szerintem a legutolsó dolog ... ha végre lesz magyarországnak 1 igényes Dance rádiója ami nem megy 2 év alatt csődbe...
 #118769  Szerző: noartist

StereoFM,MusicFM,ClassFM...hol a kreativitás gyerekek? :yuno: egyre sz'rabbak ezek a nevek :hit:
 #118767  Szerző: samsung

Milán írta:reggeli műsor lesz, úgy tudom.
olyan se manapság volt azon a frekvencián :yeah:
 #118734  Szerző: Csongii

Talán, mivel volt róla szó, hogy 2 tulajdonosi kör van, gondolom úgy egyeztek meg talán, hogy az egyik viheti a frekvenciákat, de a Rise nevet mint olyat nem használhatja. A másik pedig cserébe kiszáll a bizniszből. De ez csak egy ötlet vagy hívjuk aminek akarjuk.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 470