RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#119080  Szerző: mimi

mlaszlo írta:Egyébként szerintem a Mindig TV Extra az egyik legdrágább szolgáltatás lett, 23 csatorna 2600.-Ft-ért igencsak sok és a kínálatban sincs semmi kimondottan exkluzív csatorna (a minőség sem a legjobb), nem értem hogy ért el ilyen sok előfizetőt.
nálunk pl. invitel triple play-ben mindigtv-t adnak, mert kevés a sávszél iptv-hez.
 #119078  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta:sokan elvből ódzkodnak a parabolaantennától, például mert csúnya. ez mondjuk jogos. bár nem csúnyább, mint egy sokelemes uhf antenna.
Hát igen, egy tetőre kirakott hatalmas földi antenna valóban szebben mutat, mint adott esetben a ház falán szinte észrevehetetlen 60-as vagy 80-as parabola antenna :)
 #119077  Szerző: markfelt

sokan elvből ódzkodnak a parabolaantennától, például mert csúnya. ez mondjuk jogos. bár nem csúnyább, mint egy sokelemes uhf antenna.
 #119075  Szerző: mlaszlo

asimov írta:Az AH-nak is kell itt a B mpx, mert sokan ennek a hiánya miatt nem válnak előfizetővé.
Jó pozicióból ugyan elérhető a sóstói adó és nagy antennával keszthelyi "befogás"-ról is tudok, de a Kab-hegyi adó sugárzása lesz az igazi előrelépés itt.
Persze, kell az AH-nak is, de tulajdonképpen egy főként állami pénzből kiépített hálózatról van szó, amit az AH fizetős szolgáltatásra használ fel. Szóval én nem vagyok híve ennek a csomagnak :)
Különben meg ott van 3 DTH szolgáltató is sokkal jobb kínálattal azonos áron, arra is elő lehet fizetni.
 #119074  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta: a providentet is falják, jó csomagolással bármit el lehet adni.
A UPC kábelé és a Direct-é is jó, mégsem növekszik ilyen ütemben.
Digi-nek kellett volna kicsit áldozni és reklámkampányt indítani, szerintem nyerhettek volna előfizetőket.
 #119069  Szerző: markfelt

mlaszlo írta:
asimov írta:Itt sok hétvégi házban és idősebbnél megy még az analóg és utóbbiak többsége az utolsó pillanatban -amikor már tényleg nem lesz a tv-ben adás- veszik meg, amit kell. A hétvégi "házasok" meg -ha van nekik- hozzák magukal az otthoni stb-t kártyástól vagy vesznek egyet, rossz idő esetére. (gyerek tudjon rajzfilmet nézni, stb) Az itteni Tesco, Obi, Lidl stb. be is tárazott párféle STB-ből. (Telefunken, Wayteq, stb)
Remélem, mielőbb startol a Kab-hegyi B mux, mert rohadtul kellene.
Az érintetteknek annyira azért nem hiányzik a B multiplex, ami talán novemberben indulhat el, mert addig még zavarná valamelyik analóg adót.
Egyébként szerintem a Mindig TV Extra az egyik legdrágább szolgáltatás lett, 23 csatorna 2600.-Ft-ért igencsak sok és a kínálatban sincs semmi kimondottan exkluzív csatorna (a minőség sem a legjobb), nem értem hogy ért el ilyen sok előfizetőt.
a providentet is falják, jó csomagolással bármit el lehet adni.
 #119068  Szerző: asimov

Az AH-nak is kell itt a B mpx, mert sokan ennek a hiánya miatt nem válnak előfizetővé.
Jó pozicióból ugyan elérhető a sóstói adó és nagy antennával keszthelyi "befogás"-ról is tudok, de a Kab-hegyi adó sugárzása lesz az igazi előrelépés itt.
mlaszlo írta: Az érintetteknek annyira azért nem hiányzik a B multiplex, ami talán novemberben indulhat el, mert addig még zavarná valamelyik analóg adót.
 #119067  Szerző: mlaszlo

asimov írta:Itt sok hétvégi házban és idősebbnél megy még az analóg és utóbbiak többsége az utolsó pillanatban -amikor már tényleg nem lesz a tv-ben adás- veszik meg, amit kell. A hétvégi "házasok" meg -ha van nekik- hozzák magukal az otthoni stb-t kártyástól vagy vesznek egyet, rossz idő esetére. (gyerek tudjon rajzfilmet nézni, stb) Az itteni Tesco, Obi, Lidl stb. be is tárazott párféle STB-ből. (Telefunken, Wayteq, stb)
Az érintetteknek annyira azért nem hiányzik a B multiplex, ami talán novemberben indulhat el, mert addig még zavarná valamelyik analóg adót.
Egyébként szerintem a Mindig TV Extra az egyik legdrágább szolgáltatás lett, 23 csatorna 2600.-Ft-ért igencsak sok és a kínálatban sincs semmi kimondottan exkluzív csatorna (a minőség sem a legjobb), nem értem hogy ért el ilyen sok előfizetőt.
 #119063  Szerző: asimov

Itt sok hétvégi házban és idősebbnél megy még az analóg és utóbbiak többsége az utolsó pillanatban -amikor már tényleg nem lesz a tv-ben adás- veszik meg, amit kell. A hétvégi "házasok" meg -ha van nekik- hozzák magukal az otthoni stb-t kártyástól vagy vesznek egyet, rossz idő esetére. (gyerek tudjon rajzfilmet nézni, stb) Az itteni Tesco, Obi, Lidl stb. be is tárazott párféle STB-ből. (Telefunken, Wayteq, stb)
Jani98 írta:Nincs 24 óra az analóg rendszerek lekapcsolásáig.Szerintetek hányan nézik még így a tv-t?(azaz hányan nem állnak át időben?)
 #119054  Szerző: mlaszlo

Jani98 írta:Nincs 24 óra az analóg rendszerek lekapcsolásáig.Szerintetek hányan nézik még így a tv-t?(azaz hányan nem állnak át időben?)
Igazság szerint még pontosan két nap van, nem értem a TV2-őn miért 1 napot írnak.
Szerintem még vannak bőven akik nem álltak át, ma a buszon is hallottam hogy említették el kéne menni ilyen digitális vevőért, mert nem lesz majd adás.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 203