RADIOSITE Fórum

• Informatika

#119891  Szerző: csokie

asimov írta:http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltel ... 30941.html

Az ideális telefon? (már nekem)
Hát, ha tényleg nem fogsz semmi mást telepíteni rá, mint amik rajta vannak, akkor igen, de így is borzasztó lassú lesz. Egyébként, ha bármilyen csevegő programot, vagy játékot fel szeretnél tenni rá, akkor felejtsd el. 256 MB RAM???? és 4.0.4 Android? Mikor az 512 MB RAM is épphogy elég neki az ICS-nek?? Én inkább személy szerint a "nem" lehetőséget mondanám neked. A 256 MB ROM is egy vicc...
UI.: Ez inkább a képek alapján is egy Gingerbread Android lesz, szóval ez parasztvakítás a köbön.
BTW: Milyen telefonról váltanál erre?
 #119834  Szerző: djlacee

Szerintem a csempés felület király
 #119833  Szerző: FLaci81

noartist írta:Egy hónapja használok Windows 8-at,gondoltam leírom tapasztalataim.i5-ös Asus noteszgépen fut,tehát a 8GB RAM mellett döccenésekre nem számítottam.
-Nehezen átlátható,megszokható:Az asztal start nélkül gyakorlatilag használhatatlan,az ikonokat kikapcsoltam,tök felesleges.Első használatnál oktatott a Windows kicsit,mit hogyan,én hülye voltam,kinyomtam.Persze,hogy alig találtam meg valamit.
Instabil:Nagy baj.Hajlamos még a betöltéskor bedobni az asztalra,és ott megállni.Csempékre vissza nem tudok jutni,illetve a tálcán rögzített ikonok sem jelennek meg.Csak az oldalsávot nyitja meg,és a leállításon kívül mást nem enged.
Vezeték nélküli:WiFi beállítása veszettül lassú,gyakran ledob,de azonnal vissza is kapcsolódik,általában egy órán belül.
Toucpad-del használhatatlan:Talán a legzavaróbb tényező.Én gépemen nincs érintő,tehát hiába tapogatom a kijelzőt..Egérrel egész gyorsan működik.De tapipad használatakor gyakran spontán átvált az alkalmazások között-akkor is,amikor az egér a kijelző közepén munkálkodik.Ugyanez érvényes az oldalmenüre is,gyakran előjön.
Kijelző-megosztás átláthatatlan:HDMI-kábellel akarom megosztani a képet tv-re,de ha azt állítom be,hogy csak a második kijelzőn legyen kép,akkor semmit nem hajlandó megnyitni.Nyilván megvan a módja ennek is,de engem rendszerint felmérgel,és inkább megnézem a laptopon a filmet.
Előnyére váljék,hogy gyorsan bebootol.Már amikor sikerül...
De kijött a a driverkészlet Windows 7-re is,úgyhogy amint lesz időm,megy rá.Szerintem hatalmas mellényúlás az egész.A csempéket egyenesen rühellem mind telefonon,mind a gépeken.Tabletekről ne is beszéljünk,a Surface vágódeszkának is rossz... :x
Ez van amikor a Microsoft valamilyen szinten ötvözni próbálja a windows phone 8-at az asztali windows 8-cal,
hogy szépen lassan a két platform os megegyezzen, ezáltal erre terelgesse az asztali pc os-t és a felhasználóit!
Lehet, hogy maradi vagyok, de kérdem én: ezt miért kell?
Ha már két külön fő platform van, miért nem különbözhet a mobil os az asztalitól,
t.k.mnek a sok sz.r csempe az asztali os-re én is ezt mondom!
Miért nem lehet csempementes és rendes startmenüs az asztali os ha már kb. 17 éve erre szoktatták rá a népet?
A csempés rettenet meg megmaradna a telefonoknak és tábla pck-nek, ami ott kényelmesebb is.
 #119304  Szerző: noartist

Egy hónapja használok Windows 8-at,gondoltam leírom tapasztalataim.i5-ös Asus noteszgépen fut,tehát a 8GB RAM mellett döccenésekre nem számítottam.
-Nehezen átlátható,megszokható:Az asztal start nélkül gyakorlatilag használhatatlan,az ikonokat kikapcsoltam,tök felesleges.Első használatnál oktatott a Windows kicsit,mit hogyan,én hülye voltam,kinyomtam.Persze,hogy alig találtam meg valamit.
Instabil:Nagy baj.Hajlamos még a betöltéskor bedobni az asztalra,és ott megállni.Csempékre vissza nem tudok jutni,illetve a tálcán rögzített ikonok sem jelennek meg.Csak az oldalsávot nyitja meg,és a leállításon kívül mást nem enged.
Vezeték nélküli:WiFi beállítása veszettül lassú,gyakran ledob,de azonnal vissza is kapcsolódik,általában egy órán belül.
Toucpad-del használhatatlan:Talán a legzavaróbb tényező.Én gépemen nincs érintő,tehát hiába tapogatom a kijelzőt..Egérrel egész gyorsan működik.De tapipad használatakor gyakran spontán átvált az alkalmazások között-akkor is,amikor az egér a kijelző közepén munkálkodik.Ugyanez érvényes az oldalmenüre is,gyakran előjön.
Kijelző-megosztás átláthatatlan:HDMI-kábellel akarom megosztani a képet tv-re,de ha azt állítom be,hogy csak a második kijelzőn legyen kép,akkor semmit nem hajlandó megnyitni.Nyilván megvan a módja ennek is,de engem rendszerint felmérgel,és inkább megnézem a laptopon a filmet.
Előnyére váljék,hogy gyorsan bebootol.Már amikor sikerül...
De kijött a a driverkészlet Windows 7-re is,úgyhogy amint lesz időm,megy rá.Szerintem hatalmas mellényúlás az egész.A csempéket egyenesen rühellem mind telefonon,mind a gépeken.Tabletekről ne is beszéljünk,a Surface vágódeszkának is rossz... :x
 #119127  Szerző: noartist

donder írta:http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltel ... x%20magyar

Erős kamu szaga van ennek a "hirdetésnek"...
A hírdető elvileg 98%-os de a hírdetés rámenősségéből és nem-szakmaiságából következtetve ez egy kamu.

Szerk: Érdemes beleolvasni a véleményezésébe: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1265803

(az ilyet úgy lő*ém lefele mint a vaddisznót...)
Őszintén?az se normális,aki pénzt ad ilyen kínai kacatokért,0 szervízháttérrel.
 #119101  Szerző: markfelt

mimi írta:márhogy én adjak pénzt a fejlesztésére is így látatlanba előre? vért ne adjak?
persze, hiszen az ubuntu a fejőstehén jellegéről híres (nem)

az a jó, hogy nem a nagyfejű, zsíroshajú, dagadt, pocokszagú kompúterfanok rendszere (de)
 #119083  Szerző: mimi

márhogy én adjak pénzt a fejlesztésére is így látatlanba előre? vért ne adjak?
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 330