RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#119175  Szerző: egon2

mimi:Ha nem indítottak volna földfelszíni digitális sugárzást,akkor bizony kábelre vagy mühodas tvre kellene váltani az eddig földfelszíni analóg tv adást nézőknek is.
 #119174  Szerző: djlacee

Ja egyébként ma egy helyen én is kipróbáltam hogy hogy lehetne megvalósítani a digitális átállást, vannak antennák a tetőn, például lepkeantenna is, és csak néztem, amikor 28 letárolt műsort írt a box :D
 #119173  Szerző: asimov

Mivel (egyelőre) csak az FT csatornák lesznek nézve, így teljesen mindegy a sorrend. (tároláskor automatikusan hátra sorolja a nem nézhető csatornákat az STB)
djlacee írta:Hát de az automatikus csatorna beállítás milyen sorrendbe teszi már?
 #119170  Szerző: djlacee

Hát de az automatikus csatorna beállítás milyen sorrendbe teszi már?
 #119167  Szerző: asimov

Telefunken TTR-300CE STB + Iskra P20 antenna, kb 30 km-re az adótól, tiszta rálátással.
A tv ugyanaz (régi 4:3 CRT), mint ami azelőtt a kábeltv-t vette. (próbára volt a helyszínen az STB) Az antenna már üzemelt.
- STB beiktatása kb. 20 másodperc
- automata csatornabeállítás. kb 1 perc

Képminőség sokkal jobb, mint amilyen a kábeltv volt. Tűéles, tiszta, öröm nézni!
 #119166  Szerző: mimi

egon2 írta:Egyébként az Unió meg se követeli Magyarországtól de más tagállamtól se,hogy az Analóg földfelszíni sugárzás helyett digitális földfelszíni sugárzást kell indítani.Csak azt követeli meg,hogy 2015 re minden hol szűnjön meg az analóg földfelszíni tv adás.
és akkor mire kéne váltani, mindenkinek műholdra meg kábelre?
 #119163  Szerző: egon2

Egyébként az Unió meg se követeli Magyarországtól de más tagállamtól se,hogy az Analóg földfelszíni sugárzás helyett digitális földfelszíni sugárzást kell indítani.Csak azt követeli meg,hogy 2015 re minden hol szűnjön meg az analóg földfelszíni tv adás.
 #119162  Szerző: egon2

pébégáz:A legtöbb ember az utolsó pillanatra hagyta a beltérik beszerzését.14 megyéből 55 ezer ember kapott rászorultsági alapon ingyen beltéri egységet.De lehet,hogy páran még nem kapcsoltak,és holnap 12:30kor éri a meglepetés,hogy mákos lesz a képernyő.http://nmhh.hu/cikk/159746/Szerdan_1230 ... elso_uteme
 #119160  Szerző: frekivadasz

Kell az a lélegeztetőgép.
 #119159  Szerző: asimov

az nincsen nálunk :)
(OBI)
mimi írta:
asimov írta:a "O" betűsben
osan?
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36