RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#119247  Szerző: noartist

mimi írta:
Jani98 írta:Basszus,ilyen jó minőségű analóg adást sem nagyon láttam életem során.Milyen antennád van?
olyan szellemképe van, hogy huhog, de sztem nem egon vette fel
Nálunk (hiába van közel szentes),ilyen szintre sem sikerült eljutni soha.KábelTV van,de volt egy elég komoly tetőantenna is esetleges hibák idejére.Mindig mákos volt,még egy erősítős szobaantennával is.Talán a TV2 volt egyszer szép.
 #119246  Szerző: mimi

Jani98 írta:Basszus,ilyen jó minőségű analóg adást sem nagyon láttam életem során.Milyen antennád van?
olyan szellemképe van, hogy huhog, de sztem nem egon vette fel
 #119233  Szerző: djlacee

egon2 írta:Djlacee.Ez így van,de mától azok számára is hozzáférhető akik eddig analóg földfelszíni tv adást néztek.Bár a teljes analóg földfelszíni lekapcsolás,OKtóber 31.én lesz.
Eddig is meg lehetett venni a digitális vevőegységeket, szóval már évek óta elérhető volt mindenki számára.
 #119231  Szerző: egon2

Djlacee.Ez így van,de mától azok számára is hozzáférhető akik eddig analóg földfelszíni tv adást néztek.Bár a teljes analóg földfelszíni lekapcsolás,OKtóber 31.én lesz.
 #119220  Szerző: djlacee

egon2 írta:Mától ismét országosan fogható digitális földfelszíni sugárzással az M2 valamint a Duna és a Duna World csatornák.
Ezt meg hogy érted? 2008 óta foghatóak ezek országosan
 #119215  Szerző: egon2

Az M1 Július 29.től nem sugározza a Ma reggel című műsort,csak a Duna World.Érthető is,minek menjen két csatornán ugyan az a műsor.Mától ismét országosan fogható digitális földfelszíni sugárzással az M2 valamint a Duna és a Duna World csatornák.
Bár a Duna Worldnek mi értelme ha csak ismétléseket add.De így legalább az ingyenes digitális multiplex ki van használva csatornákkal.
 #118770  Szerző: noartist

Lehet csak nekem rossz a szemem,de minden műsor/reklám kezdete előtt egy pillanatra elsötétül minden,csak a logó marad,és a hang is megy rendesen.Tényleg csak egy pillanat,de zavaró.
/DVB-T/
 #118626  Szerző: LazlowHUN

Aki teheti nézzen bele a meccsbe most az M1-en. Az még csak-csak elmegy, hogy 4:3-as képarány van (gondolom így kapják a jelet a szerbektõl), de amilyen jóérzékkel sikerült a logót az eredményjelzõre ráhelyezni... Miért nem lehet a jobb felsõ sarokba tenni, mint a Forma 1 alatt?
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 235