RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#119322  Szerző: IstvánB

Polgárháború lenne....
 #119318  Szerző: noartist

mlaszlo írta:Míg nálunk az analóg lekapcsoláson volt sor, addig tőlünk nyugatra már DVB-T-ről kapcsoltak le csatornákat:
http://www.sat.hu/hirek/az-rtl-vegzett- ... /2997.html
Teljes nyugalommal le lehetne cserélni itthon is a TV2-RTL duót más adókra.Nekem speciel nem hiányozna.Mehetne a helyükre valami természetcsatorna,amivel meg lehetne egyezni az ingyenes platformra is.
Miért?Mert ha valaki híreket akar nézni,ott az M1/Euronews,immár magyarul is...
 #119309  Szerző: IstvánB

Végigfuttattam egy gyors keresést a tévémen. Bejöttek a kékesi adók. Pár ember eltolhatja az átállást ha jó irányba fordítja az antennát.

Mondjuk én nem forgattam az antennám.
 #119297  Szerző: djlacee

Olyan helyi TV-k, amik eddig kábelen voltak csak, nem is pályázhattak támogatásra DVB-T -re való felkerüléshez?
 #119263  Szerző: egon2

MLászló:Az M1 Déli Hiradójának nagy része a 12:30kor bekövetkező analóg tv adások lekapcsolásáról szólt.

De tény csinálhattak volna valami műsort a lekapcsolásról.Amikor 1997.Szeptemberében az MTV2-es csatornáját fellőtték műholdra(mert az 1996.évi Médiatörvény értelmében az MTV2-t 1997.Szeptemberétől műholdról kellett sugározni,hogy a két kereskedelmi tv (Rtl klub,tv2)eltudjon a helyén és egy másik frekvenciákon indulni)azt az MTV2 élőben közvetítette.
http://www.youtube.com/watch?v=vmbiZvISCb8
 #119261  Szerző: noartist

adminisztrator írta:nem azt mondom, hogy nagy csinnadratta kellett volna, de lebaszni a jósműsor közepénél igazán jól jellemzi az rtl eddigi érdemeit.
egyszer szilveszterkor odakapcsoltam,éjfélkor még himnusz se volt.csak ment a film rendesen,mintha semmi nem történt volna.nálam ekkor elvágták magukat.
 #119260  Szerző: markfelt

nem azt mondom, hogy nagy csinnadratta kellett volna, de lebaszni a jósműsor közepénél igazán jól jellemzi az rtl eddigi érdemeit.
 #119256  Szerző: noartist

mlaszlo írta:
adminisztrator írta: méltón zárták le az elmúlt 16 évet..
Állítólag az októberi nagy lekapcsolásnál lesz majd valamilyen műsor, legalábbis az M1-en.
ha akkor nem omlik össze...elnézést.
Amúgy nem az RTL-nek kéne "búcsúznia" tényleg,hanem az M1-nek.Elvégre ők ezen a platformon működtek évtizedekig,az indulásuk óta.
Off:az adóberendezéseknek mi lesz a sorsa?
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 203