RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#119347  Szerző: bukkfa24

Szerintem is a TV-2-RTL-klub duó kiérdemelte,hogy lekerüljön a DVB-T platformról.
 #119343  Szerző: mlaszlo

noartist írta: Még.De amint befejeződik a digitális átállás,megtehetik,hogy eltűnnek róla.Akkor mit lépne az AH?Csak feltételezés szintjén.
Megtehetik, de akkor maguktól döntöttek így és nem eltüntették őket, bár elméletileg 2020-ig írtak alá szerződést. Ha mégis befejeznék az ingyenes sugárzást, akkor gondolom az AH beemelné őket a fizetős csomagba, de ez az AH számára sem feltétlenül jó, hiszen kiesik egy bevételi forrás és nem állnak úgy, hogy válogassanak kivel szerződnek FTA sugárzásra.
 #119341  Szerző: noartist

mlaszlo írta:
noartist írta: Rossz a hasonlat:A Sláger/Danubius megszűnt végleg,én pedig csak egy platformról tüntetném el őket.
Miért üldözné el az AH a két kereskedelmit, hiszen az AH érdeke is, hogy fent legyenek a platformról, ráadásul még fizetnek is érte.
A másik pedig, hogy nincs más csatorna, ami tervezné az ingyenes elosztást a DVB-T-n.
Még.De amint befejeződik a digitális átállás,megtehetik,hogy eltűnnek róla.Akkor mit lépne az AH?Csak feltételezés szintjén.
 #119340  Szerző: mlaszlo

noartist írta: Rossz a hasonlat:A Sláger/Danubius megszűnt végleg,én pedig csak egy platformról tüntetném el őket.
Miért üldözné el az AH a két kereskedelmit, hiszen az AH érdeke is, hogy fent legyenek a platformon, ráadásul még fizetnek is érte. Ha elüldözöd őket, akkor a fizetős ügyfelek szépen visszavándorolnak valamelyik kábel vagy DTH szolgáltatóhoz és csak azok maradnának főleg, akiknek nincs más lehetősége.
A másik pedig, hogy nincs más csatorna, ami tervezné az ingyenes elosztást a DVB-T-n.
 #119339  Szerző: noartist

adminisztrator írta:
noartist írta:
mlaszlo írta:Míg nálunk az analóg lekapcsoláson volt sor, addig tőlünk nyugatra már DVB-T-ről kapcsoltak le csatornákat:
http://www.sat.hu/hirek/az-rtl-vegzett- ... /2997.html
Teljes nyugalommal le lehetne cserélni itthon is a TV2-RTL duót más adókra.Nekem speciel nem hiányozna.Mehetne a helyükre valami természetcsatorna,amivel meg lehetne egyezni az ingyenes platformra is.
Miért?Mert ha valaki híreket akar nézni,ott az M1/Euronews,immár magyarul is...
a sláger / danubius megszűntének első híreit is sokan örömmel fogadták, igazi megváltást vártak a class és neo fm-től, aztán mindenki csalódott, még az is, aki teljes alternatívát akart, majd pedig az egyik rádió meg is szűnt. most jobb?
Rossz a hasonlat:A Sláger/Danubius megszűnt végleg,én pedig csak egy platformról tüntetném el őket.
 #119335  Szerző: markfelt

noartist írta:
mlaszlo írta:Míg nálunk az analóg lekapcsoláson volt sor, addig tőlünk nyugatra már DVB-T-ről kapcsoltak le csatornákat:
http://www.sat.hu/hirek/az-rtl-vegzett- ... /2997.html
Teljes nyugalommal le lehetne cserélni itthon is a TV2-RTL duót más adókra.Nekem speciel nem hiányozna.Mehetne a helyükre valami természetcsatorna,amivel meg lehetne egyezni az ingyenes platformra is.
a sláger / danubius megszűntének első híreit is sokan örömmel fogadták, igazi megváltást vártak a class és neo fm-től, aztán mindenki csalódott, még az is, aki teljes alternatívát akart, majd pedig az egyik rádió meg is szűnt. most jobb?
 #119331  Szerző: Gyurii

Digitálisan sugároz a Csaba TV

A helyi televíziók közül elsőként a Csaba Tv állt először a digitális műsorsugárzásra — derült ki csütörtökön azon a hivatalos átadón, ahol a rádióengedélyt is átadták a csatorna számára.

http://www.beol.hu/bekes/kozelet/digita ... -tv-509402

(Hihetetlen, hogy itt felénk sokban elsők vagyunk, de az országos köz/ker rádió lefedettséget meg sehogy se orvosolják..)
 #119326  Szerző: djlacee

Egy SportM, meg mondjuk FIXSD nagyon elférne
 #119324  Szerző: mlaszlo

noartist írta: Teljes nyugalommal le lehetne cserélni itthon is a TV2-RTL duót más adókra.Nekem speciel nem hiányozna.Mehetne a helyükre valami természetcsatorna,amivel meg lehetne egyezni az ingyenes platformra is.
Az a baj, hogy a doku- és természetcsatornák egy viszonylag szűk célközönségnek szólnak, emiatt ingyenes sugárzásban nem biztos, hogy életképesek lennének. Ha körbenézel műholdon, ott sem jellemző, hogy kódolatlant találnál, még a németeknél se nagyon.
Az általános szórakoztató csatornák szoktak jellemzően kódolatlanul sugározni DVB-T-n vagy műholdon, tematikus csatornák ritkák.
 #119323  Szerző: asimov

Az biztos...
IstvánB írta:Polgárháború lenne....
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 203