RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#119492  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Nincs! Csak a kábeles optikai (HD, SD) adásokon és a DVB-T-n van kint. Műholdon, földi analógon nincs.
Nem lehet, hogy optikán SD-re a lekonvertált HD-t küldik? Ugyanis elméletileg 1-je óta a HD-n fix-en kint van folyamatosan a HD jelzés.
 #119491  Szerző: tomee87

csadam írta:Földi analógon kinn lehet (ahol még van)?
Nincs! Csak a kábeles optikai (HD, SD) adásokon és a DVB-T-n van kint. Műholdon, földi analógon nincs.
 #119489  Szerző: tomee87

Most nézem, a kábeles M1 HD és M2 HD-n is kint van folyamatosan a HD logó. De a műholdas SD-ken nincs.
 #119485  Szerző: tomee87

Miért van most kint az M2 SD-n a HD logó a 4:3-as Garfield és barátain? (kábeles optikai verzió).
 #119265  Szerző: egon2

Noartist:A felvétel nem az enyém a Youtubra "muzoffru "kedves felhasználó töltötte fel,én csak megosztottam veletek!
 #119248  Szerző: mimi

Jani98 írta:Nálunk (hiába van közel szentes),ilyen szintre sem sikerült eljutni soha.KábelTV van,de volt egy elég komoly tetőantenna is esetleges hibák idejére.Mindig mákos volt,még egy erősítős szobaantennával is.Talán a TV2 volt egyszer szép.
akkor ott valami baj volt.
 #119247  Szerző: noartist

mimi írta:
Jani98 írta:Basszus,ilyen jó minőségű analóg adást sem nagyon láttam életem során.Milyen antennád van?
olyan szellemképe van, hogy huhog, de sztem nem egon vette fel
Nálunk (hiába van közel szentes),ilyen szintre sem sikerült eljutni soha.KábelTV van,de volt egy elég komoly tetőantenna is esetleges hibák idejére.Mindig mákos volt,még egy erősítős szobaantennával is.Talán a TV2 volt egyszer szép.
 #119246  Szerző: mimi

Jani98 írta:Basszus,ilyen jó minőségű analóg adást sem nagyon láttam életem során.Milyen antennád van?
olyan szellemképe van, hogy huhog, de sztem nem egon vette fel
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 235