jeek írta: Nincs! Csak a kábeles optikai (HD, SD) adásokon és a DVB-T-n van kint. Műholdon, földi analógon nincs.Nem lehet, hogy optikán SD-re a lekonvertált HD-t küldik? Ugyanis elméletileg 1-je óta a HD-n fix-en kint van folyamatosan a HD jelzés.
jeek írta: Nincs! Csak a kábeles optikai (HD, SD) adásokon és a DVB-T-n van kint. Műholdon, földi analógon nincs.Nem lehet, hogy optikán SD-re a lekonvertált HD-t küldik? Ugyanis elméletileg 1-je óta a HD-n fix-en kint van folyamatosan a HD jelzés.
csadam írta:Földi analógon kinn lehet (ahol még van)?Nincs! Csak a kábeles optikai (HD, SD) adásokon és a DVB-T-n van kint. Műholdon, földi analógon nincs.
Jani98 írta:Nálunk (hiába van közel szentes),ilyen szintre sem sikerült eljutni soha.KábelTV van,de volt egy elég komoly tetőantenna is esetleges hibák idejére.Mindig mákos volt,még egy erősítős szobaantennával is.Talán a TV2 volt egyszer szép.akkor ott valami baj volt.
mimi írta:Nálunk (hiába van közel szentes),ilyen szintre sem sikerült eljutni soha.KábelTV van,de volt egy elég komoly tetőantenna is esetleges hibák idejére.Mindig mákos volt,még egy erősítős szobaantennával is.Talán a TV2 volt egyszer szép.Jani98 írta:Basszus,ilyen jó minőségű analóg adást sem nagyon láttam életem során.Milyen antennád van?olyan szellemképe van, hogy huhog, de sztem nem egon vette fel
Jani98 írta:Basszus,ilyen jó minőségű analóg adást sem nagyon láttam életem során.Milyen antennád van?olyan szellemképe van, hogy huhog, de sztem nem egon vette fel