RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#119497  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Nem lehet, hogy optikán SD-re a lekonvertált HD-t küldik? Ugyanis elméletileg 1-je óta a HD-n fix-en kint van folyamatosan a HD jelzés.
Elméletileg minden kábelszolgáltatóhoz ugyanaz a jel megy optikán az MTVA-tól, ha valakinek van kábel TV-je/IPTV-je (digitális) az nézzen már rá legyen szíves az SD M1 és M2-re, mert kíváncsi vagyok, hogy ott kint van-e az SD-n is a HD logó (persze csak ha a szolgáltatója optikán veszi a csatornákat).
 #119492  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Nincs! Csak a kábeles optikai (HD, SD) adásokon és a DVB-T-n van kint. Műholdon, földi analógon nincs.
Nem lehet, hogy optikán SD-re a lekonvertált HD-t küldik? Ugyanis elméletileg 1-je óta a HD-n fix-en kint van folyamatosan a HD jelzés.
 #119491  Szerző: tomee87

csadam írta:Földi analógon kinn lehet (ahol még van)?
Nincs! Csak a kábeles optikai (HD, SD) adásokon és a DVB-T-n van kint. Műholdon, földi analógon nincs.
 #119489  Szerző: tomee87

Most nézem, a kábeles M1 HD és M2 HD-n is kint van folyamatosan a HD logó. De a műholdas SD-ken nincs.
 #119485  Szerző: tomee87

Miért van most kint az M2 SD-n a HD logó a 4:3-as Garfield és barátain? (kábeles optikai verzió).
 #119265  Szerző: egon2

Noartist:A felvétel nem az enyém a Youtubra "muzoffru "kedves felhasználó töltötte fel,én csak megosztottam veletek!
 #119248  Szerző: mimi

Jani98 írta:Nálunk (hiába van közel szentes),ilyen szintre sem sikerült eljutni soha.KábelTV van,de volt egy elég komoly tetőantenna is esetleges hibák idejére.Mindig mákos volt,még egy erősítős szobaantennával is.Talán a TV2 volt egyszer szép.
akkor ott valami baj volt.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 235