RADIOSITE Fórum

• Földvár Rádió - Dunaföldvár - 97.4 MHz

#119800  Szerző: radukanorbert

Zorro90 írta: Nekem úgy tűnik, hogy eléggé. Miközben a Rádió 24 korrekten és elegánsan búcsúzik versenytársától, az EL-DO nem ásta el a csatabárdot. A 97,4-re való "költözést" hirdető egyik spot-ban azt az állítást hallottam, hogy Dunaújvárosban igazából csak egyetlen hallgatottsági mérés történt, és azt az EL-DO nyerte...
Valóban. Csak az 2005-ben volt és akkor még volt Danubius, Sláger. ;)
Mivel a weboldalon (http://eldoradio.hu/hallgatott.php) még kint van, sok hirdetőt ez megtéveszthet. Valyon a GVH ehhez mit szólna?
Kép
 #119799  Szerző: attisdújv

A Korona radio nem fogja megvenni a 97,4-et pedig nagyon szeretnem.A 97,4 lefedettsege nagyon kicsi. Dunaujban lakasban csak a varos deli reszen, meg a Beke varosban foghato. Kocsiban tobbe kevesbe jol jon. Del fele mar Dunapataj utan kocsiban is elhal. A Fortuna a 96,3-on besugarozza Dunafoldvart, meg Dunaujban is jol jon kocsival. Nekik szerintem nem eri megvenni. Szerintem, ha megveszi valaki, akkor Maria vagy hasonlo vallasi radio fogja. Meg a kornyekbeli helyi radiok sem duskalnak a leben, orulnek, hogy nem mennek csodbe. Nem vallalnak fel tobb koltseget, meg egy frekvenciaval. Aztan majd meglatjuk. Persze ha lehetne teljesitmenyt emelni...
 #119797  Szerző: noartist

Ha már a lakosságszámmal dobálózunk:Kunszentmártonban cirka 10.000 ember lakik,és nemhogy helyi rádió nincs,de a Petőfin kívül semmi nem jön sztereóban.
Pedig 5 kilóméterre van Cserkeszőlő,ahol azért tisztes számú a turista.
Tehát nem oszt,nem szoroz a dolog.
 #119796  Szerző: kukac

@Ivoa: "(Amúgy normális, hogy egy kilencezer lakosú
városban három helyi freki is van??? Ozone+El-Do
+Katrádió hamarosan)"
- szerintem ez inkább a helyi GDP-től, mintsem a lelekszamtol függ (sőt, utóbbitól nagyon nem függ), viszont a helyi piaci viszonyok mellett a rádió profilja is meghatározó (pl. halozatos, vagy foként híranyagok feldolgozása folyik, esetleg sokat zenél es sok konzervet sugároz, rabszolgakkal dolgoztat, stb...)
 #119793  Szerző: Zorro90

mimi írta:
Zorro90 írta:Nem lennék annak a szülőnek a helyében, akitől a gyereke megkérdezi, hogy miről beszélt a néni.
én annak a helyében nem lennék, aki a húszéves gyerekének próbál irulvapirulva méhecskéről meg virágporról beszélni
én se, ez a másik véglet
 #119792  Szerző: mimi

Zorro90 írta:Nem lennék annak a szülőnek a helyében, akitől a gyereke megkérdezi, hogy miről beszélt a néni.
én annak a helyében nem lennék, aki a húszéves gyerekének próbál irulvapirulva méhecskéről meg virágporról beszélni
 #119791  Szerző: Zorro90

mimi írta:
Zorro90 írta:Meg az egyik műsorvezető hölgy nemrégiben egyszer délelőtt 10-kor élő adásban elmondta, hogy a barátnőjét egy orvos eltiltotta a szex egyik formájától (ahogy körülírta, abból az is kiderült hogy melyiktől)...
az van tudod, hogy magyarországon az embereknek van egy csomó szexuális problémájuk, amitől befordult mufurcok lesznek, mert ezek a problémák kibeszéletlenül maradnak, mer' jaj hát tabu, ilyenekről nem beszélünk, úristen reggel tízkor elmondta a műsorvezető néni, jön a zombiapokalipszis.
Ja, azt kifelejtettem, hogy ez már pont a nyári szünetben történt, amikor nemcsak a beteg vagy lógós gyerekek hallhatták... Nem lennék annak a szülőnek a helyében, akitől a gyereke megkérdezi, hogy miről beszélt a néni.
 #119789  Szerző: mimi

Zorro90 írta:Meg az egyik műsorvezető hölgy nemrégiben egyszer délelőtt 10-kor élő adásban elmondta, hogy a barátnőjét egy orvos eltiltotta a szex egyik formájától (ahogy körülírta, abból az is kiderült hogy melyiktől)...
az van tudod, hogy magyarországon az embereknek van egy csomó szexuális problémájuk, amitől befordult mufurcok lesznek, mert ezek a problémák kibeszéletlenül maradnak, mer' jaj hát tabu, ilyenekről nem beszélünk, úristen reggel tízkor elmondta a műsorvezető néni, jön a zombiapokalipszis.
 #119788  Szerző: RDS

Zorro90 írta:
Ivoa írta:Szerintem egyetlen értelmes megoldás a Korona Rádió részére történő eladás, akár alacsony áron is, ők elvégre akartak Pakson egy frekvenciát anno, amikor a R1 is pályázott a 107,5-re
Pénzügyileg értelmes, de pont nekik, ahol pl. azt se tudják hogy a komp is hajó? Saját fülemmel hallottam, amikor az árvízi hajózási zárlat elrendelése után szokásosan bemondták hogy jár a komp... (Mondjuk utána legalább elnézést kértek.) Meg az egyik műsorvezető hölgy nemrégiben egyszer délelőtt 10-kor élő adásban elmondta, hogy a barátnőjét egy orvos eltiltotta a szex egyik formájától (ahogy körülírta, abból az is kiderült hogy melyiktől)...
RDS írta:De még talán a Rádió 24 számára is megérné a vásár. Persze nem tudom az elmúlt években mennyire kezdték ki egymást :)
Nekem úgy tűnik, hogy eléggé. Miközben a Rádió 24 korrekten és elegánsan búcsúzik versenytársától, az EL-DO nem ásta el a csatabárdot. A 97,4-re való "költözést" hirdető egyik spot-ban azt az állítást hallottam, hogy Dunaújvárosban igazából csak egyetlen hallgatottsági mérés történt, és azt az EL-DO nyerte...
Igen,én is, de a helyi sajtó egyik hozzáoszlásában látható a 2005, amikor nyerte! :) Az 8 év :)
 #119787  Szerző: Zorro90

Ivoa írta:Szerintem egyetlen értelmes megoldás a Korona Rádió részére történő eladás, akár alacsony áron is, ők elvégre akartak Pakson egy frekvenciát anno, amikor a R1 is pályázott a 107,5-re
Pénzügyileg értelmes, de pont nekik, ahol pl. azt se tudják hogy a komp is hajó? Saját fülemmel hallottam, amikor az árvízi hajózási zárlat elrendelése után szokásosan bemondták hogy jár a komp... (Mondjuk utána legalább elnézést kértek.) Meg az egyik műsorvezető hölgy nemrégiben egyszer délelőtt 10-kor élő adásban elmondta, hogy a barátnőjét egy orvos eltiltotta a szex egyik formájától (ahogy körülírta, abból az is kiderült hogy melyiktől)...
RDS írta:De még talán a Rádió 24 számára is megérné a vásár. Persze nem tudom az elmúlt években mennyire kezdték ki egymást :)
Nekem úgy tűnik, hogy eléggé. Miközben a Rádió 24 korrekten és elegánsan búcsúzik versenytársától, az EL-DO nem ásta el a csatabárdot. A 97,4-re való "költözést" hirdető egyik spot-ban azt az állítást hallottam, hogy Dunaújvárosban igazából csak egyetlen hallgatottsági mérés történt, és azt az EL-DO nyerte...
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 19