Ivoa írta:Szerintem egyetlen értelmes megoldás a Korona Rádió részére történő eladás, akár alacsony áron is, ők elvégre akartak Pakson egy frekvenciát anno, amikor a R1 is pályázott a 107,5-re
Pénzügyileg értelmes, de pont nekik, ahol pl. azt se tudják hogy a komp is hajó? Saját fülemmel hallottam, amikor az árvízi hajózási zárlat elrendelése után szokásosan bemondták hogy jár a komp... (Mondjuk utána legalább elnézést kértek.) Meg az egyik műsorvezető hölgy nemrégiben egyszer délelőtt 10-kor élő adásban elmondta, hogy a barátnőjét egy orvos eltiltotta a szex egyik formájától (ahogy körülírta, abból az is kiderült hogy melyiktől)...
RDS írta:De még talán a Rádió 24 számára is megérné a vásár. Persze nem tudom az elmúlt években mennyire kezdték ki egymást 
Nekem úgy tűnik, hogy eléggé. Miközben a Rádió 24 korrekten és elegánsan búcsúzik versenytársától, az EL-DO nem ásta el a csatabárdot. A 97,4-re való "költözést" hirdető egyik spot-ban azt az állítást hallottam, hogy Dunaújvárosban igazából csak egyetlen hallgatottsági mérés történt, és azt az EL-DO nyerte...