RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#11996  Szerző: Mauro

mg írta:
Mauro írta:Mikortol lesz országos a RiseFM?
holnaptól. megvették a Bartókot, figyelgesd éjfélkor...
Én is csak e miatt kérdem amit molnarb írt:"Rise FM. Hamarosan mindenhol?"
 #11994  Szerző: mg

Mauro írta:Mikortol lesz országos a RiseFM?
holnaptól. megvették a Bartókot, figyelgesd éjfélkor...
 #11992  Szerző: systhema

"Hálózati tesztüzemmód" ! :lol: :lol: :lol: :lol:
 #11990  Szerző: molnarb

Most ment egy azonosító: "Rise FM. Hamarosan mindenhol?" Ez vajon mire értendő? Nem hiszem, hogy fű alatt bevásároltak pár rádióból és ez ki se derült volna már eddig.
 #11988  Szerző: LuciFerko

jameg hétfőtől megújúl a roxy is :D
 #11987  Szerző: RXon

Oh,igen.A tuti belsö infok a legjobbak!:D
 #11984  Szerző: Mauro

Mikortol lesz országos a RiseFM?
 #11981  Szerző: Flash

A héten egyik este az Iller azt mondta adásban, hogy péntektől egy teljesen új NiteRise lesz. Akkor este csak lesz már műsor. Vagy nem??? Az is lehet, hogy lesz, de csak a balcsis adón?
 #11968  Szerző: DXM

Flash írta:Továbbra is semmi szöveg. Fasza, ha ez így fog hetekig menni. Ezt jól megcsináltátok, basszus.
Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, így megragadnám az alkalmat, hogy szeretettel köszöntsek mindenkit!
Elolvastam a topicot, és régóta hallgatom a Rise-ot, amikor tehetem. A zenék nagyon jók, de bizony egyet kell értenem sok fórumtárssal abban, hogy ezt a váltást bizony elszúrták. Itt a 22. kerületben hallgatózom, a vétel hibátlan, a zenék jók, de hol vannak a megszólalások? Sem délben, sem a már megint tutira beharangozott 3kor nem történt semmi. Ez most a világ legnagyobb kész átverés sója, vagy mi?

Baráti üdvözlettel:

DXM
 #11964  Szerző: Flash

Továbbra is semmi szöveg. Fasza, ha ez így fog hetekig menni. Ezt jól megcsináltátok, basszus.
  • 1
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 470