RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#120069  Szerző: adam1400

van sok telefonunk is :D különben meg tutira tudom,hogy nem véletlen szakad meg mer párszor direkt megkértem egyik ismim, hogy hívjon fel és lám érdekes neki mindig sikerült veled beszélnie. mi beteges ezen?
 #120068  Szerző: djlacee

Kép
gyp harc
 #120067  Szerző: akos9277

adam1400 írta:ja és arról még nem is beszéltem ákos, hogy felveszed a telefont és meghallod én vagyok és leteszed pedig dalt akarok kérni,ilyet tényleg nem tehetsz meg, és ezt nem fogom annyibahagyni,de most hogy szabin vagy kihasználom, hogy lacitól kérek zenét.
Sajnos mostanában sokat megszakad a vonal! :( A megújulással együtt - hiszen az új szignálparkban már az új telefonszám szerepel - érkezik a nyomógomb-menüs telefonközpontunk is egy IP telefonnal, ami lényegesen jobb megoldást kínál.
 #120066  Szerző: djlacee

adam1400 írta:ezt nem fogom annyibahagyni,de most hogy szabin vagy kihasználom, hogy lacitól kérek zenét.
Kép
 #120065  Szerző: markfelt

adam1400 írta:mimi: nem tudom ki vagy,de ne szólj bele! azt se tudod miről van szó és,hogy ki vagyok.

ákos: szerinted,hogy írjam meg neked privátba ha letiltasz,letörölsz stb. ?
próbálkozz sokszor, hátha egyszer sikerül
adam1400 írta:ja és arról még nem is beszéltem ákos, hogy felveszed a telefont és meghallod én vagyok és leteszed pedig dalt akarok kérni,ilyet tényleg nem tehetsz meg, és ezt nem fogom annyibahagyni,de most hogy szabin vagy kihasználom, hogy lacitól kérek zenét.
ez kicsit beteges, de szórakoztató. csak így tovább. dolgozzon a rádiós.. (gonoszan vigyorgok)
 #120064  Szerző: Zorro90

akos9277 írta:Kérlek, hogy a személyes üzeneteket a későbbiekben privátban küld!
Láthatóan Facebook-on sem mindig tartja tiszteletben a privát szférához való jogot. Hogy szándékosan vagy sem, nem tudom...
 #120063  Szerző: adam1400

ja és arról még nem is beszéltem ákos, hogy felveszed a telefont és meghallod én vagyok és leteszed pedig dalt akarok kérni,ilyet tényleg nem tehetsz meg, és ezt nem fogom annyibahagyni,de most hogy szabin vagy kihasználom, hogy lacitól kérek zenét.
 #120062  Szerző: Zorro90

akos9277 írta:Az Ozone oldalához pedig azért nincsen hozzáférésed, mert magad a rádió "belső köreibe" tartozónak kiadva a tőlünk nyilvános üzenőfalon kérdezőknek állítottál valótlanságokat, persze privát üzenetben. Ha jól emlékszem, hasonló dolgok történtek az R1 rajongói oldalán is...
Láttam, így történt.
 #120061  Szerző: Zorro90

mimi írta:nyilván mert olyan visszafogott vagy és nem csesztetsz senkit hülyeségekkel agyvérzésig
:yeah:
 #120059  Szerző: Zorro90

akos9277 írta:Ádám, gondolom te lassan fejből megírnád a 7x 24 órás, 8000 soros nmhh logunkat!
Csak copy+paste-elni kell a kommentjeit, és kiegészíteni bennük a tinilányok netes írogatására jellemző "rövidítéseket" (am, vok stb.) :D
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 108