RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#12064  Szerző: centerweb

http://www.boon.hu/hirek/borsod-abauj-z ... 1-10320362 - A cigányvajda kiáll Pásztor Albert mellett

"Fel vagyok háborodva." - felelte Lakatos Attila borsodi cigányvajda arra a kérdésünkre, hogy mit szól a Miskolci rendőrkapitány leváltásához. Szavaival nyomatékosította: " Maximálisan kiáll Pásztor Albert mellett" - szerinte ugyanis a Miskolci Rendőrkapitány nem tett mást, csupán tényeket közölt. "Ne Pestről osszák az észt, mert az nem ér el idáig. Jöjjenek el ide, éljenek itt, és nézzék meg milyen itt a helyzet" - Mit kellett volna mondani Pásztor Albertnek, ha 200 betörésből 200-at cigány követ el? tette fel a kérdést a cigányvajda.

Ezek után mondja valaki, hogy bennük van a hiba.
 #12053  Szerző: rsite1

Flash írta:
LuciFerko írta:Gusztosnak lekéne költöznie az Avasra egy hétre...
Gusztustalan féregnek a szájába kéne dugnia a csövet és meghúzni a ravaszt, a Léderer nevű haverjával együtt.
Én is inkább ezt a verziót támogatom. Valahogy szimpatikusabb.
 #12052  Szerző: Flash

LuciFerko írta:Gusztosnak lekéne költöznie az Avasra egy hétre...
Gusztustalan féregnek a szájába kéne dugnia a csövet és meghúzni a ravaszt, a Léderer nevű haverjával együtt.
 #12050  Szerző: LuciFerko

Gusztosnak lekéne költöznie az Avasra egy hétre...
 #12049  Szerző: Flash

centerweb írta:Hát komolyan mondom, ilyen nem létezik: http://index.hu/politika/belfold/paszt0130/ (Leváltották a miskolci rendőrfőkapitányt)
Ééééés ismét elérte a gyűlöletpárt Gusztostalan Péterrel (Féreggel), hogy egy tisztességes embert kirúgjanak, amiért nevén nevezte a gyereket. Gratulálok, így kell ezt csinálni. Öljenek csak meg minket a cigányok, késeljenek meg, raboljanak ki, nekünk ebben a kurva országban kötelességünk ezt elviselni. Nekünk kell alkalmazkodnunk szegény cigányokhoz.

Én is azt mondom: a mocskos kurva anyátokat!
 #12046  Szerző: rsite1

Istenem. Óóóó Magyarország.
 #12045  Szerző: LuciFerko

(bocsi, ezt majd töröljétek mert ütközik a szabályzattal)

A KURVA ANYÁTOKAT.

(aki tisztában van a Miskolci helyzettel az megérti miért írtam ezt.)
 #12018  Szerző: Pasa

Kép
  • 1
  • 505
  • 506
  • 507
  • 508
  • 509
  • 541