az mtva-t ismerve ebből még jövőre se lesz semmi..
asimov írta:"December 15-től M3 néven az archívumra épülő új, retro tematikájú csatornát indít a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap."Engem még akár érdekelhet is, én főleg a Miskolc retróért vagyok nagyon oda.
http://www.origo.hu/itthon/20130922-jon ... torna.html
Akár még jó is lehet.
(Speciel, engem a Zánkán, a valamikori úttörőtáborban készült anyagok érdekelnének)
jeek írta:Mert ha jól tudom a UPC digitálison spórol a sávszéllel és az MTVA csatornáit SD-n, műholdról veszi.Valóban műholdról veszi és spórolás miatt, de nem a digitálissal, hanem az optikával spórolnak. Ha jól tudom kellett az optika más csatornáknak, amiknek nincs vagy csak igen gyenge a műholdas elosztásuk.
Az M1 SD optikai sávszélessége pedig 8,1-8,5 Mbit/s, míg az M2 SD-é pedig 5-5,5Mbit/sec. Míg a műholdas SD csatornák 2-4Mbit/sec között mozognak csak.
adminisztrator írta:tegnap még egész biztosan nem volt kint a hd jelzés az mtva sd csatornáin, telekom iptv.Kérdés ők milyen forrásból veszik? Mert ha jól tudom a UPC digitálison spórol a sávszéllel és az MTVA csatornáit SD-n, műholdról veszi.